Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba się pomysł ?

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

10 76.92%
  • Nie

3 23.08%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Stocznia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Stocznia

Pomysł polegał na dodaniu budynku stoczni od pewnego lvl gry (np. 35). Stocznia budowała by okręty, którymi odkrywca mógłby poszukiwać nowych "egzotyczne" materiałów do rozbudowy obecnych budynków na kolejne lvl.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    JAk już było w tematach wcześniej, jestem za tym aby taki budynek służył jako źródło niewyczerpalne zasobów rybnych, czyli produkcja odbywała by się z morza a nie z zasobnika przybrzeżnego/śródlądowego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Rashaz dzięki za link który podałeś lecz on opisuje podobny budynek, ale spełniający inną funkcję. Tam piszą o połowach ryb i bitwach morskich, a mi chodzi o nowe surowce do rozbudowy obecnych budynków. Jeżeli można by było połączyć te funkcje to byłoby rewelacyjnie :-) (jedne statki do połowu, inne do bitwe morskich, a jeszcze inne do podróży odkrywcy). Czy to realne ?

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie, lecz o budynek do samego połowu ryb może dało by radę ich wybłagać.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Glejt Zobacz posta
    Rashaz dzięki za link który podałeś lecz on opisuje podobny budynek, ale spełniający inną funkcję.
    No tak, ale generalnie pomysł portu/stoczni padł już z milion razy, dałem tamten, bo najświeższy, można się w nim dopisać ;]
    Czy to realne ?
    Czy to realne? Teoretycznie tak, ale nic mi nie wiadomo o tym, by osoby decyzyjne czytały ten dział, więc wiesz.. ;]
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kol. Rashaz
    nic mi nie wiadomo o tym, by osoby decyzyjne czytały ten dział
    więc po co wogóle ten dział ?
    Czyste pogaduchy między graczami nic nowego nie wnoszące do gry ?
    Dyrdymały o tym co byłoby fajne, a nigdy nie będzie wprowadzone ?
    W takim razie szkoda pisać i czytać bo to i tak nic nie zmieni.
    Nie chodzi mi jednak tylko o mój temat bo jak już zostało zauważone
    generalnie pomysł portu/stoczni padł już z milion razy
    , ale ogólnie o całokształt forum.

Można zamknąć ten temat bo i tak nic nie wnosi.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kol. Rashaz

więc po co wogóle ten dział ?
    Czyste pogaduchy między graczami nic nowego nie wnoszące do gry ?
    Dyrdymały o tym co byłoby fajne, a nigdy nie będzie wprowadzone ?
    W takim razie szkoda pisać i czytać bo to i tak nic nie zmieni.
    Nie chodzi mi jednak tylko o mój temat bo jak już zostało zauważone , ale ogólnie o całokształt forum.

Można zamknąć ten temat bo i tak nic nie wnosi.
    Nie do końca ten dział jest bezcelowy, można tutaj spokojnie wymieniać pomysły, ale pomysły świeże i genialne, które zostaną odpowiednio przekierowane do producentów. Ale ze względu że notorycznie wałkujecie jedne i te same tematy to co oni mają zrobić, na siłę wprowadzić zmiany abyście w końcu przestali pisać pomysły, które były omawiane już pół roku temu. Obudźcie się, to ze wpadłeś na jakiś pomysł to nie znaczy ze ktoś nie wpadł na niego wcześniej. A jeżeli mają zamiar wprowadzać jakieś nowe budynki, to zapewne na okresy eventowe. Tak aby trzymać w niepewności graczy i przytrzymać ich przy grze. Bo jak wprowadzą wszystko naraz, to gra zacznie się lagować, będzie więcej bugów, a po chwili gra stanie się tak czy siak nudna i graczy na tym nie zyskają. I skończcie już gadać bzdury.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 06.11.2012 o 10:13

Uprawnienia umieszczania postów