Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Czat w grze .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Czat w grze .

Czat stanowi problem dla wielu nowych graczy , często sypią się bany i teksty typu ( spadaj na pomoc , tu nie handlujemy ) a jest to spowodowane tym że Global-1 jest pierwszą zakładką na czacie która się pojawia i służy do rozmów o wszystkim i o niczym
    Osoby nowe mają mniejszą wiedzę od osób doświadczonych tak że z reguły pierwsze pytania lecą na global-1 .

Myślę ze lepiej byłoby gdyby była inna kolejność .

POMOC - jako pierwsza zakładka
    GLOBAL-1 - jako zakładka służąca do handlu i rozmów o grze / GLOBAL-7 - zakładka służąca do rozmów o wszystkim i o niczym
    SZEPT
    Takie rozwiązanie zmniejszy ilość banów od modów(będą mieli mniej pracy) oraz zaśmiecanie globala na którym będą luźne rozmowy , również ułatwi grę nowym graczom których myślę ze ta gra chce pozyskać jak najwięcej

Miałem pisać że global 7 jest nie używany i często tam mody odsyłają a tam nikogo nie ma ale właśnie spotkałem tam pierwszy raz ludzi tak że może by wystarczyło zamienić zakładkę pomoc/global miejscami Co o tym myślicie ?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Brak ankiety, zgodnie z regulaminem działu zamyka.

Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów