Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z wejsciem do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Problem z wejsciem do gry

tak jak wyzej nie jestem w stanie wejsc do gry gra sie laduje i stoi w miejscu..... robicie jakies konserwacje czy co ?

bembus
    usuń pamięć podręczną przeglądarki , Cookie itp. jeśli dalej tak będzie poczekaj troche z 1 dzien lub ślij skargę na support .

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    do dupy ta gra ,jak zalogować się nie można ,a suport też do dupy ,2 miesiące czekam już na odpowiedż od nich i nic.wszystko do dupy

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szczupaki, za opisany przez Ciebie problem mogą odpowiadać nieaktualne/błędne dane w pamięci podręcznej Twojej przeglądarki (tzw. cache) - jeśli ich wyczyszczenie nie pomoże, proszę napisać bezpośrednio do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?).

gonzales7, niestety nie wiem o jakie zgłoszenie Ci chodzi, jednak właśnie sprawdziłem zapytania przypisane do Twojego nicka - każde z nich zostało opracowane.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Nie mogę zalogować się do gry ...

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Słuchajcie jak mi się gra zawiesza podczas ładowania lub nie chce się załadować robię 3 rzeczy (rzadko czwartą) :

1. TZW. klawisz F5 (odświeżenie strony)
    2. Jak 1 nie podziała to otwożyć nową zakładkę i tam wczytać grę.
    3. Ewentualnie relog przeglądarki

4. Rzadko stosuje - wyczyścić pamięć cashe.

Uprawnienia umieszczania postów