Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Dyniogłowy - zadania dzienne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Dyniogłowy - zadania dzienne

No i mieliśmy dostawać zadania od Dyniogłowego i nie wiem jak w przypadku innych, ale ten mój dał mi zadania może przez góra pierwszy tydzień i nic, null i finito.... jaka zabawa z tego Halloween skoro jedynym źródłem dyń są pola uprawy dyń oraz wymiana z graczami... bylem przekonany że ten straszak z dynią na łbie będzie dawał zadania do samego końca, a w nagrodę DYNIE... nie wiem czy to jakiś bug czy może zamierzenie administratorów, ale według mnie to poważny błąd i masakra jakaś...

Inni też tak mają czy tak miało właśnie być ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie na serwerze większości graczy(grających codziennie) zadania skończył się najdalej 2. dnia, to normalne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    czyli że co dyniogłowy dał w sumie z około 10 zadań i do widzenia?

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie da się ukryć że ten event to jakaś pomyłka,nic ciekawego i oryginalnego,w porównaniu do Wielkanocy czy Euro to jest dno

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A jakby go nie bylo to ludzie by płakali że nudno i nie dają zadnych eventów. Imo event bardzo fajny, generał przydatna rzecz, zwłaszcza dla ludzi którzy nie wkładają kasy i nie mogą sobie pozwolic na szybkiego za klejnoty a co dopiero weterana. Szkółka bardziej dekoracja. Silosy, świetnie a jak masz znajomych ktorzy sami nie maja w palnach kupowac możesz ich zdobyc sporo nie wydając nawet 1 klejnotu.

Zadan było mało, mogli zrobic cos w stylu jak na euro ze 1 zadanie na dzien.

daveandnokia
    no ale przez ten brak zadań dziennych od dyniogłowego, jakoś nie czuje się eventu w grze... niektórzy mają jasność na planszy, nie można przywrócić ciemności... dobrze, że narzekają gracze, bo MOŻE przemyślą to w BB i bardziej postarają się z następnym eventem, który będzie niebawem...

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    nastepny event mysle bedzie taki sam jak w zeszlym roku wiec znow bedzie marudzenie
    A swoja droga nie wiem na co marudzicie ja tam sie ciesze ze byl jakikolwiek event

Uprawnienia umieszczania postów