Zobacz wyniki ankiety: Zaznacz czy jesteś za czy przeciw i jaka opcja by ci najbardziej odpowiadała.

Głosujących
160. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

114 71.25%
  • NIE

11 6.88%
  • A

82 51.25%
  • B

33 20.63%
  • C

62 38.75%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Port

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Najemników powinno się robić w innym budynku ,a nie porcie. Co ma port do najemników, lepiej oddzielny budynek np.ataszat albo ambasada.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Opcja A - port w celach połowów dalekomorskich jako niezużywających zasobów ryb, jak najbardziej. ma to sens i dobry pomysł.
    Opcja B - odpadnie, jak wszystkie gratisy fajnie brzmi ale nie ma to wiekszego znaczenia.
    Opcja C - 15-30 minut to nie jest dużo czasu, wiec nie ma sensu przyspieszac. to i tak na logike szybciej by musialo byc samolotem

Ale...

Opcja D - Transport wojska bez generała, statkiem, w takim czasie jak generał, byłaby dobra. Jeden budynek do poławiania ryb, a dodatkowa postać KAPITAN do kupienia w tawernie, który mógłby jedynie transportować wojsko, dzięki portowi, powiedzmy 400 jednostek.
    takie coś ma sens dla obu stron

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak wprowadzą PvP, to "c" jest w sam raz, a z tego co już wcześniej czytałem, to budynki ewentowe są rozplanowane na dłuższą metę.
    "a" zaś, jestem jak nAjbArdziej zA")
    pisał Hor4cy:
    ""Opcja D - Transport wojska bez generała, statkiem, w takim czasie jak generał, byłaby dobra. Jeden budynek do poławiania ryb, a dodatkowa postać KAPITAN do kupienia w tawernie, który mógłby jedynie transportować wojsko, dzięki portowi, powiedzmy 400 jednostek.
    takie coś ma sens dla obu stron""
    i to mi sie podoba
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 21.01.2013 o 15:47

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    anael6669 kiedy skończysz nabijać posty kopiowaniem własnych, a jak widać powyżej nawet i cudzych wypowiedzi?

Serwer
    Nowa Ziemia
    nie umiałem wcześniej skopiować cytatu
    ale teraz wiem juz jak to sie robi":P

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez anael6669 Zobacz posta
    nie umiałem wcześniej skopiować cytatu
    ale teraz wiem juz jak to sie robi":P
    A umiesz się może powstrzymać od spamowania? Jeszcze wczoraj około 10 miałeś 14 postów, teraz 70. POdejrzewam że te 14 też jest z wczoraj, a żaden nic nie wniósł do któregokolwiek z tematów. Wszystko w stylu "popieram", "jestem za".

Serwer
    Nowa Ziemia
    chciałem przeczytać całe dostępne ankiety i wyrazić swoją opinie, aby sprawdzić, czy temat jaki chciałem poruszyć, jest lub był, okazało się, ze nie było i są 2 ankiety ode mnie"0
    im więcej osób się wypowie, to częściej mod zarzy, im częściej zajrzy, tym bardziej prawdopodobne, że to zgłosi, a jak zgłosi, to może i wprowadzą..
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 22.01.2013 o 10:41 Powód: nie skończyłem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ogólnie bardzo fajne pomysły
    A gdyby zmienić taki jeden szczególik, mianowicie, posiadanie wybudowanego portu byłoby warunkiem koniecznym do rozpoczęcia jakiejkolwiek przygody (czyli budynek dostępny od 26lvl)?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    port przydal by sie kiedy by byly wyspy oprocz tej jednej.... zebys sie jakos tam przedostac razem z armia np. z dwoma generalami itp.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jestem zdecydowanie za
    opcja A - tak, możliwość uzupełnienia chaty rybaka byłaby nieoceniona
    opcja B - fajna, ale wierzę by firma na to poszła - chociaż ożywienie handlu = ożywienie gry - a to prowadzi do zwiększenia chęci "przyśpieszenia gry" - a więc do zakupu klejnotów...
    opcja C - raczej nie, zmieniałoby to za bardzo mechanikę gry, chociaż obecne czekanie na transport jest fatalne - jeśli ktoś nie ma tyle czasu, zniechęca się do gry, bo nie może wykorzystać na grę krótszych okresów...
    opcja D, a raczej opcje D, gdyz trochę ich jest - tak, w tym kierunku gra mogłaby i powinna się rozwijać!

Generalnie fajny pomysł! Gratuluję!!!

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów