Mam pewien, pomysł, właściwie jest on pod moje upodobania, mianowicie chodzi mi o wprowadzenie czegoś takiego, ze jak wpiszę na szepcie w wiadomości nieadresowanej, Nick gracza i wiadomość to automatycznie otworzy się okno czatowe z tym graczem.
Np. w pole na szepcie wpisuje: PawełGaweł: Sorka wylogowało mnie, to jak będzie z tymi deskami?
I wysyłając tą wiadomość automatycznie, kierowana jest ona do Gracza z takim nickiem. Nie wiem jak u innych. Ale ja mam tutaj taki problem. Ze jak wystawie ofertę na Global-7 że za mienie np. 1000 desek liściastych na 500 marmuru. I ktoś napisze do mnie na szepcie, ze ok, ale w tym myk ze to on wystawi ofertę. To wchodzę w handel, i tej oferty nie mogę znaleźć, pojawia się dopiero po moim relogu. A jak zrobię relog, to okno szeptu się wyłącza. Rozumiem, ze mogę wysłać do niego priv. Lecz często się zdarza że wiadomości prywatne nie są tak szybko rozpatrywane, gdyż osoba z którą pisze siedzi i gapi się w okno czatu. Ten pomysł, nie jest jakoś specjalnie wymagany, ale bardzo ułatwiłby grę.