Zobacz wyniki ankiety: Ruchome okienka?

Głosujących
14. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

14 100.00%
  • nie

1 7.14%
  • inny pomysł

1 7.14%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Okienka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Okienka

Witam. Zaczynając grę zauważyłem,że nie ma mozliwości przesuwania okien.Da się z tym żyć,choć od czasów Amigi był to raczej standard.
    Kłopot pojawił się w chwili gdy zostałem 'zmuszony' do gry na dużo mniejszym ekranie (packard bell P8).Dolna część okna handlu jest ukryta
    za ramką monitorka i nie ma takiej siły,by ustalić ilość towaru.Sugestia-Ruchome okienka,lub okienka pojawiające sie dokladnie w centralnej
    części ekranu.Nie widzę sensu by każde okno pojawialo się w trochę innym miejscu bo i tak widoczne jest tylko jedno.Pozdrawiam

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    pomysł super, ale dopóki go nie wprowadzą być może pomocne Ci będzie schowanie listy znajomych (trójkat pod gwiazdą) oraz wejście w tryb pełnoekranowy (f11)

Początkujący Osadnik Awatar SmOkPl
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skoro jest ruchome okno budowli, to okno handlu też powinno być ruchome, komuś ... umckło.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez OLD-ISLANDER Zobacz posta
    Witam. Zaczynając grę zauważyłem,że nie ma mozliwości przesuwania okien.Da się z tym żyć,choć od czasów Amigi był to raczej standard.
    Kłopot pojawił się w chwili gdy zostałem 'zmuszony' do gry na dużo mniejszym ekranie (packard bell P8).Dolna część okna handlu jest ukryta
    za ramką monitorka i nie ma takiej siły,by ustalić ilość towaru.Sugestia-Ruchome okienka,lub okienka pojawiające sie dokladnie w centralnej
    części ekranu.Nie widzę sensu by każde okno pojawialo się w trochę innym miejscu bo i tak widoczne jest tylko jedno.Pozdrawiam
    E... ty mówisz o settlersonline? Czy o jakiej gierce? Bo jak na razie napisałeś o jakimś sprzęcie .... E Po Co ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witajcie.Nazwe sprzetu podałem jako przyklad,zeby ktos inny nie zadał mi pytania w rodzaju: 'Na czym grasz,że nic nie widzisz"? .Spróbujcie grać na notebooku !jerry 1981 dal swietna podpowiedź-THX.Problem jednak w tym,że czesto uzywam kompa do kilku rzeczy jednoczesnie i mieszanie trybami staje sie uciazliwe
    Dzieki wszystkim za 100 % poparcia ! Kurde smOkPl-okno budowli rzeczywiście sie rusza !Rutyna nie pozwolila mi sprawdzic wszystkich okien-THX

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    okienko handlu tez bedzie sie poruszac tak samo jak menu budowli i to poradopodobnie po najblizszej konserwie

Uprawnienia umieszczania postów