Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: ofety po przerwie technicznej

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

ofety po przerwie technicznej

ja tylko małe pytanie mam, czy ktoś tam coś robi z tą grą czy tylko jaja sobie robicie z ludzi

bo przed chwilą wszedłem na gre, patrze wiadomość mam. a tam 2 oferty odrzucone... lekkie wtf, ale sprawdzam co tam odrzuciło
    co sie okazało ? że 2 ozdoby drogowskaz i uszkodzony wózek, z czego oba stały na mapie, zostały do kogoś wysłane, po czym odrzucone...

ja sie pytam jakim cudem ???
    Ostatnio edytowane przez Goldmano ; 25.10.2012 o 07:24
    It's coming
    It's watching your every move
    You cannot hide...

Goldmano

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hmmm ja dostałem 3000 monet z jakiejś odrzuconej oferty której nie było. Ja już nic nie rozumię

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    witam ja po pierwszej Hellowinowej aktualizacji straciłem 2k monet 4k bali egzotycznych i 2k granitu, miałem offki wystawione do 3 z hakiem w nocy.
    Po zalogowaniu się rano historia czysta ani surków ani złota nic. Support 2 razy odpisał że pracują nad problemem... i że po wczorajszej aktualizacji uruchomią
    skrypt który umożliwi zwrot. Więc czekam bo zarazie nic w temacie się nie zmieniło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mi studnia artezyjska zginęła po nocnych aktualizacjach...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na konserwacje nie zostawia się nic na handlu i przygody w trakcie bo powstają takie kwiatki.
    Mi dziś wróciła forteca którą wysłałem chyba 2 tygodnie temu w pierwszy dzień jak było można nią handlować. To jedyny towar jaki powrócił.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Podczas dzisiejszej konserwacji został uruchomiony skrypt, którego zadaniem było przywrócenie "zaginionych" transakcji handlowych. Właśnie dlatego niektórzy z Was otrzymali zwroty (np. Mroczne Fortece, Monety) - to nie błąd.

Początkujący Osadnik Awatar Saimon
    Serwer
    Nowy Świat
    a reszta ludzi kiedy dostanie zwroty ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a ja do chiwli obecnej nie mgoe sie zalogowac, caly dzien mi nie dziala :/

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar - nie wiem czy czytałeś ze zrozumieniem ale niektórzy stracili przedmioty a niektórzy dostali coś czego nie mieli (jak sądzę) i teraz nagle nie wiadomo skąd oferty. ( a tymi przedmiotami ani nie handlowali ani nie kupowali. ) Jeśli dobrze rozumiem posty.

P.S. Czy Programiści BB Olali Forum??? Ileż można poprawiać kod z kolorowego tekstu??? tylko ciągle -> [COLOR="rgb(65, 105, 225)"][/COLOR] <- eh... Pożałowania goni programiści.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kylar_Slyterin, przywrócone przedmioty pochodzą z ofert handlowych z przeszłości (oferty te "zaginęły", jednak skrypt uruchomiony podczas konserwacji je przywrócił) - to nie jest błąd. Dodatkowo, obawiam się, że programiści nigdy nie zaglądali na forum - nie takie jest ich zadanie.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów