Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z przeliczaniem produkcji

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z przeliczaniem produkcji

Ostatnio zauważyłem dziwne zmiany w produkcji. Węgla jeszcze kilka dni temu zawsze miałem w produkcji na + i to duży kilka tyś a teraz zaczęło go brakować przy tej samej ilości bufów . A za to produkcja desek liściastych liściastych skoczyła do przodu. Ale najdziwniejsze jest to ze niedawno rozbudowałem drwala i w statach mi pokazuje raz 3k na + a czasem 1k na minus. Ja sobie policzyłem to powinienem na 0 wychodzić a ciągle ubywa. Te statystyki po restarcie zrobiły się strasznie nie dakłade tez tak macie?
    Oprucz drwala nic nie rozbudowywałem

Osadnik Awatar PaniCook
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam normalnie ;p moze kopalnia wegla ci zuzyla cale zloze ?

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam podobny problem, a mianowicie od 1 miesiaca obserwuję ekonomię,pokazuje mi stale że drzewa iglastego mam non stop na +/ +500/ a w rzeczywistości stale mi ubywa tego drzewa i to sporo, dobudowałem drwali i leśników- niestety problem nie zniknął

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja proponuję poszukać tematu, jak przelicza i co pokazuje na daną chwilę ta ekonomia.
    Bo temat to już niestety został wyczerpany.

Uprawnienia umieszczania postów