Mam problem bo spełniam wszystkie wymagania misji ale mi tego nie zalicza![]()
Mam problem bo spełniam wszystkie wymagania misji ale mi tego nie zalicza![]()
jakiej misji... może by tak więce jszczegułów, bo wybacz, ale my gracze nie jesteśmy jasnowidzami i nie mamy wglądu do Twojego konta...
jesli chodzi ci o zadanie - być może chodzi o zadanie oczekujące - zró najpierw dzienne,
jeśli zaś o przygodę - to tą kończy się klikjąc zakończ w zadaniach głównych w wykrzykniku na mapie przygody.
taki sam problem w zadaniu sprzedaj min 100 wody sprzedałem 4x1000wody a zadanie dalej wisi zadanie scieżkajeleni wybydowałem łowce podniosłem poziom zadanie dalej wisi
aikkolo zadnia dzienne? czy oczekujące? bo jakoś nie możesz mieć dwóch zadań dziennych jednocześnie...jesli to są zadania oczekujace - zrób najpierw dzienne.
zadanie miej w posiadaniu ulepszoną chate łowcy szt.1 mam 2 jedną wybudowałem jak pojawiło się zadanie po chwili ulepszyłem
ale dalej nie mówisz czy jest to zadanie dzienne, czy oczekujące, a to ma kolosalne znaczenie!!
co do samego posiadania chaty łowcy ulepszonej... większości graczy zalicza to zadanie po wybudowaniu nowej chaty i ulepszeniu jej na drugi poziom..., zawsze możesz spróbować reloga (z czyszczeniem cache lub bez) oraz napisać do supportu..., choć z mojego doświadczenia wynika, że jeśli zamierzasz produkować samemu kiełbasę to dwóch myśliwych się przyda![]()