Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Walentynki

Początkujący Odkrywca Awatar Majamas
    Serwer
    Kolonia
    mogłyby być premie które dzialaja tylko gdy chlopak rzuca dziewczynie albo na odwrót :P
    Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak tutaj połowa dziewczyn ma męskie avatary, wybierane przypadkowo na początku istnienia gry. Wiec nie wiem jak by mieli wprowadzić taki pomysł.

Osadnik Awatar RinMe
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    W tamtym roku kazdy dostał lubczyk + cos tam jeszcze na walentynki, w tym roku nie spodziewał bym sie jakichs wiekszych nowosci ^^
    też nie liczę na cokolwiek w tym roku, ba jestem na 100% pewny, że nie będzie żadnych nowości, tym bardziej, że mamy już październik
    a wracajac do tematu bo myślę, że nie będzie eventu na walentynki, tym bardziej, że to zwykły dzień, no może pseudo święto nastawione na komercję

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Powiem to krótko. Mam nadzieję, że tego nie wprowadzą inaczej byłby to koszmar..........

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W ciagu roku bedą 4 eventy takie duże, z eventowym surowcem, na walentynki raczej bym sie spodziewał jakiegos konkursu na forum "typu pokaz jak kochasz TSO" ^^ nic bardziej rozbudowanego

Poza tym czemu akurat dzien walentynek jest faworyzowany, praktycznie co dzien jest "dzien czegoś tam" a ja może bym wolał dostawac coś w dzien pizzy

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Brak ankiety, zgodnie z regulaminem działu zamyka.

Mod Zakrecony

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów