mogłyby być premie które dzialaja tylko gdy chlopak rzuca dziewczynie albo na odwrót :P
mogłyby być premie które dzialaja tylko gdy chlopak rzuca dziewczynie albo na odwrót :P
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
Jak tutaj połowa dziewczyn ma męskie avatary, wybierane przypadkowo na początku istnienia gry. Wiec nie wiem jak by mieli wprowadzić taki pomysł.
też nie liczę na cokolwiek w tym roku, ba jestem na 100% pewny, że nie będzie żadnych nowości, tym bardziej, że mamy już październik
a wracajac do tematu bo myślę, że nie będzie eventu na walentynki, tym bardziej, że to zwykły dzień, no może pseudo święto nastawione na komercję
Powiem to krótko. Mam nadzieję, że tego nie wprowadzą inaczej byłby to koszmar..........
![]()
W ciagu roku bedą 4 eventy takie duże, z eventowym surowcem, na walentynki raczej bym sie spodziewał jakiegos konkursu na forum "typu pokaz jak kochasz TSO" ^^ nic bardziej rozbudowanego
Poza tym czemu akurat dzien walentynek jest faworyzowany, praktycznie co dzien jest "dzien czegoś tam" a ja może bym wolał dostawac coś w dzien pizzy![]()
Brak ankiety, zgodnie z regulaminem działu zamyka.
Mod Zakrecony