Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Przygoda Czrni Rycerze i 24 uczestniczących graczy.

Osadnik Awatar NieMaNicka
    Serwer
    Czarci Gaj

Przygoda Czrni Rycerze i 24 uczestniczących graczy.

Tak wygląda przygoda którą własnie rozpocząłem;
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Przygoda Czarni Rycerze..jpg, 
wyświetleń: 530, 
rozmiar: 87.8 KB, 
ID: 655.  

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To chyba dobrze. Drop będzie ciekawy.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    To teraz igrzyska smierci 3 co przezyje dostanie dropa

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Opisany problem powinien ostatecznie zniknąć po najbliższej konserwacji, planujemy zwrócić przygody, których nie dało się wykonać przez ww. utrudnienie - więcej informacji pojawi się wkrótce, proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Opisany problem powinien ostatecznie zniknąć po najbliższej konserwacji, planujemy zwrócić przygody, których nie dało się wykonać przez ww. utrudnienie - więcej informacji pojawi się wkrótce, proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
    Mam taka nadzieję. Chociaz na odpowiedz supportu czekam juz 2 tydz w sprawie zaginionego silosu.. i cisza.. to taka polityka firmy??
    Że tak długo jak ktoś nie nawciska i nie pogrozi jest po prostu olewany?? Czy tez natłok pracy nad poprawianiem jakości gry??

Serwer
    Czarci Gaj
    Dziś dostałem od BB "prezent" 300fragmentów map. Ale nie zmienia to faktu że przepadły mi zaproszenia do innych przygód i nadal tkwie w tej właśnie przygodzie.. co śmieszniejsze to za każdym razem gdy ktos odpali przygodę zegar przygody się resetuje i znów czas oczekiwania na zakończenie wydłuza sie do 9 dni.
    No a w sprawie silosu cicho sza nadal

Pozdrawiam cały Team Supportu za świetna i zorganizowaną pracę

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    BB_xaar,

dnia 13 października zgłosiłem problem do Supportu w związku z przygodą Czarni Rycerze. Temat zapewne znasz, gdyż klonowałem swoje zgłoszenia (brak TICKET-ów), więc ciężko mnie nie zapamiętać. Dla przypomnienia wyspa była wolna od obozów do zniszczenia, brak możliwości anulowania przygody i "wproszenie" się 6 innych Graczy. Od tamtego czasu jestem zablokowany w zakresie robienia przygód więcej, niż jedoosobowych. W międzyczasie otrzymałem 300 mapek jako rekompensatę.

W dniu dzisiejszym miał minąć termin, po którym przygoda automatycznie powinna się zakończyć, niestety, lecz została jakimś cudem wydłuzona o kolejne 9 dni. Tak, dziewięć dni !!! Jako dowód zamieszczam screen pod nw. linkiem:

http://imageshack.us/a/img717/6114/czarni9dni.jpg

Odpisałem Supportowi do mojego pierwszego zgłoszenia w tej sprawie. Będę czekał na pomoc. Już 10 dni, w których nie mogę robić przygód dwu- i trzy- osobowych. Czy mam czekać kolejne 9 dni? To kpina, to lekceważenie z Waszej strony nas, graczy. Nie odpisujecie na problemy, nie wiadomo na czym się stoi.

Otworzyłem się z problemem na forum, no bo dotyczy ono problemów technicznych. Proszę i czekam na pomoc. Do Supportu napisałem. Piszę i tu.

Pozdrawiam,
    AnTurek

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A obozy zniszczyłeś? Jak tak, to zrób screen.,a jak nie to zniszcz i zrób screen.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    A obozy zniszczyłeś? Jak tak, to zrób screen.,a jak nie to zniszcz i zrób screen.
    Przecież napisał ze wyspa jest bez obozów.

Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez AnTurek Zobacz posta
    BB_xaar,

dnia 13 października zgłosiłem problem do Supportu w związku z przygodą Czarni Rycerze. Temat zapewne znasz, gdyż klonowałem swoje zgłoszenia (brak TICKET-ów), więc ciężko mnie nie zapamiętać. Dla przypomnienia wyspa była wolna od obozów do zniszczenia, brak możliwości anulowania przygody i "wproszenie" się 6 innych Graczy. Od tamtego czasu jestem zablokowany w zakresie robienia przygód więcej, niż jedoosobowych. W międzyczasie otrzymałem 300 mapek jako rekompensatę.
    Cytat Zamieszczone przez AnTurek Zobacz posta
    W dniu dzisiejszym miał minąć termin, po którym przygoda automatycznie powinna się zakończyć, niestety, lecz została jakimś cudem wydłuzona o kolejne 9 dni. Tak, dziewięć dni !!! Jako dowód zamieszczam screen pod nw. linkiem:
    http://imageshack.us/a/img717/6114/czarni9dni.jpg

Odpisałem Supportowi do mojego pierwszego zgłoszenia w tej sprawie. Będę czekał na pomoc. Już 10 dni, w których nie mogę robić przygód dwu- i trzy- osobowych. Czy mam czekać kolejne 9 dni? To kpina, to lekceważenie z Waszej strony nas, graczy. Nie odpisujecie na problemy, nie wiadomo na czym się stoi.

Otworzyłem się z problemem na forum, no bo dotyczy ono problemów technicznych. Proszę i czekam na pomoc. Do Supportu napisałem. Piszę i tu.

Pozdrawiam,
    AnTurek
    Nie jakimś cudem tylko ktoś następny dołaczył do przygody. Dziś wieczorem u mnie to samo znów start od 9dni i 4godz.... Tik,tak

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów