Zakończyłem przygodę Zdrajcy a ona nadal wisi i nie mogę jej zakończyć pomimo tego że wszystkie obozy zostały rozwalone
Zakończyłem przygodę Zdrajcy a ona nadal wisi i nie mogę jej zakończyć pomimo tego że wszystkie obozy zostały rozwalone
a zakonczyles ja w ksiedze zadan ?
Mam dokladnie to samo. czekam i nic - zostalo 19h do konca przygody a wszystkie wrogie obozy rozwalilem jeszcze wczoraj.
ja rozwaliłem obozy w 7 godzin napisałem do pomocy ale zlewka jak widzę totalna na każdą wiadomość dostaję tą samą odpowiedż pracujemy nad tym
jak będę musiał to napiszę i 100 razy do nich
jesli napiszesz do nich 100 razy to nie dostaniesz żadnej odpowiedzi. pisze się raz i cierpliwie czeka na odpowiedź.
I każdy co zaczyna przygodę, traci wojsko i nie dostanie dropa ma zakończyć przygodę? Niezłe rozwiązanie ;] Chociaż fakt faktem nie pierwszy i nie ostatni wątek na temat bugów w przygodach. Tych bugów zaczyna się robić coraz więcej i zaczynają psuć grę. Ja jeszcze nie zacząłem żadnej przygody - prócz euro i teraz zaczynam się zastanawiać czy w ogóle jakie kolwiek przygody zaczynać. Bo czytając o problemach z przygodami aż włosy mi się jeżą na głowie O_O