Zobacz wyniki ankiety: Czy przyda się niszczenie przygód w zamian za odzyskanie części mapek?

Głosujących
12. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 58.33%
  • Nie

3 25.00%
  • Nie mam zdania

2 16.67%
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Niszczarka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Niszczarka

Marzy mi się taki budynek "Niszczarka", lub dodatkowa opcja w Magazynie Prowiantu. Do czego? Do niszczenia

A konkretnie do likwidowania tego, czego nie potrzebujemy. Na przykład: znajdujemy prześwietną przygodę "Dzieci Sawanny". Nikt nie chce jej robić, nikt jej nie kupi, zawala tylko w gwieździe. No to my ją trach do niszczarki. Przygoda znika a my otrzymujemy dajmy na to 1/3 wartości w mapkach (wartość do negocjacji).

Do tego pseudoozdobniki. Znalazłeś na przygodzie grządkę z kwiatami, skrzynki czy inną ławkę? Ciach do niszczarki i odzyskujemy 1/3 wartości tego badziewia u kupca. I już nie zawala w gwieździe ani nie zajmuje miejsca na wyspie...

Już można w Magazynie Prowiantu niszczyć i piłki, prezenty, pisanki i dynie. Dlaczego by nie wprowadzić niszczenia przygód czy ozdobników? Oczywiście, nikt nie zniszczy "Czarnych Rycerzy", ale w sumie - kto komu zabroni?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dobry pomysl ale... ja bym wolal zeby naprawili bierzace bledy ... :P

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Od tego zacznijmy, że w magazynie prowiantu niczego nie niszczymy a tylko zamieniamy prezenty, dynie, piłki na monety, co do przygód które są w menu gwiazdy to można je usunąć z tamtą za pomocą X przy danej przygodzie wprawdzie za darmo ale zawsze.
    Co do ozdób to faktycznie zrobić jak jest w przygodach, że można usunąć za pomocą X.

Uprawnienia umieszczania postów