Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Dosłowna kpina nie dało premji złóż dla znajomego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Dosłowna kpina nie dało premji złóż dla znajomego

Witam

Otóż wczoraj dałem znajomemu premie w wysokości około 15x po 2500szt woni dziczyzny na kilka złóż na początku u mnie w menu gwiazdy dziczyzna została przyciemniona i tak pozostało przez całą noc tak jak by czekało na akceptacje serwera okazało się z rana , że znajomy na swoich złożach ma zero zasobów mięsa a ja oczywiście w menu gwiazdy też straciłem zasoby które miały być mu przydzielone czy ktoś z was zetkną cie już z taką sytuacją.
    Dodam , że nie chce mi się pisać do supportu za te kilkanaście premij bo mi się nie chce ale jak w przyszłości tak będzie no to niestety będę zmuszony tak zrobić.

Pozdrawiam

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    z doładowaniami jest tak, że po pierwsze po doładowaniu trzeba poczekać aż doładowanie pojawi się w złożu znajomego, co widać po ilości zasobu w złożu, a doładowanie zniknie z menu gwiazdy. Obecnie są lagi nawet kilkudziesięciosekundowe.
    A po drugie wzrost ilości zasobu znajomy widzi w złożu dopiero po przelogowaniu.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    MeriBlack, mimo wszystko proponowałbym, by zgłosić ten problem bezpośrednio do Supportu (o ile ilości nadal się nie odświeżyły). Ja właśnie sprawdziłem to u siebie i w moim przypadku premie zadziałały prawidłowo.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Kranderga do dzisiaj znajomy nie dostał premij wiec to nie jest możliwe, że są takie lagi chyba jednak napiszę do supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Potwierdzam, premki zabiera,- mało tego : zauważyłem znaczny spadek produkcji wędliny , a dzisiaj na polu dyń pomimo aktywnej premii daje po 1 dyni a nie po 2 szt ,Błędy , bugi, kanciarstwo , gówno nie gra .Nie mówiąc już o logowaniu. Ludzie nie topcie w ten szajs kasy !!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dodam jeszcze , że z ostatnie 6 dyn na imponującym smętarzu - oczywiście z premką robi sie i robi od godz 2.30 - 3.00 , a bagatela jest już prawie 7.30.Ale chłopy i dziewczynki mam radosna wiadomość : została jeszcze tylko 1szt .BaY

Uprawnienia umieszczania postów