Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 89

Wątek: Problemy techniczne i zamykanie ust

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Uważasz, że lepiej udawać, że wszystko działa i przyklaskiwać, gdy moderatorzy blokują wątki w których gracze opisują zauważone błędy?
    A niech blokują, czasami warto robić mądre rzeczy nawet na próżno. Niech ci, którzy nabrali wody w usta i kamieni w spodnie widzą i wiedzą,
    że notabene to nie modzi, ale tacy gracze jak de_vile - działają w ich interesie.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ponieważ poprzedni temat z merytorycznej rozmowy na temat "kiedy" przekształcił się , z rożnych przyczyn , między innymi tego, że ludziom zaczynają nerwy puszczać, w rozmowę skupiającą się wyłącznie na zachowaniach moderatorów w odniesieniu do tychże ludzi. Wielu ludzi poświęciło sporo czasu na tą grę i chcą w nią grać dalej - bo założenia są super - bo nawiązali przyjaźnie - bo ich coś urzekło w grze - ale nie mogą. Nie mogą, więc im nerwy z tego powodu puszczają.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Draxopix Zobacz posta
    Z tego co wiem kupujac zestaw startowy nie kupujesz GRY tylko dodatki do niej a DODATKI dzialaja
    O "magicznym" pudełku już pisałem. Chyba nie chcesz stwierdzić, że kupując pudełko, które wygląda identycznie jak każda inna gra, stoi w tym samym miejscu co normalne gry i jest opisane jako "PC DVD. Gra przez przeglądarkę bez pobierania" oznacza... kupno dodatków? Błagam Ciebie...

Nie bede sie juz tu rozpisywal bo zaraz zacznie sie ostry aczkolwiek nie wulgarny atak na mnie bo moja wypowiedz nie podpasuje tym co beda sie tu żalic.
    Może jednak rozpisz się, bo według mnie sposób sprzedaży "magicznego pudełka" bardzo wyraźnie wprowadza w błąd klientów. Chyba, że "PC DVD" to... hm... nie wiem, dodatki są na PC DVD? Czy audiobook Kubusia Puchatka?

Zastanawia mnie tez jedna sprawa na niemieckich serwach tez taki lament?
    To jest pytanie o świadomość, inteligencję i swobodę wypowiedzi. Twoje pytanie powinno raczej brzmieć: czy Niemcy widzą tyle, ile widzimy my? Czy może jednak dali się do końca ogłupić?

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez exoo Zobacz posta
    O "magicznym" pudełku już pisałem. Chyba nie chcesz stwierdzić, że kupując pudełko, które wygląda identycznie jak każda inna gra, stoi w tym samym miejscu co normalne gry i jest opisane jako "PC DVD. Gra przez przeglądarkę bez pobierania" oznacza... kupno dodatków? Błagam Ciebie...
    Skoro gra jest przez przegladarke i bez pobierania, to czego sie spodziewasz na plycie DVD? Instalki przegladarki z fabrycznie ustawiona strona glowna ?
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat z forum dla malo kumatych tu nic o grze nie pisze

Co dokładnie zapewnia wersja pudełkowa?
    Płyta DVD:
    - Instalator szybkiego uruchamiania gry (Windows)
    - Podręcznik (format PDF), dostępny w 4 językach
    - 5 nowych tapet, dostępnych w 7 różnych rozdzielczościach
    - Trailer (wysoka jakość) w 4 językach
    - Wydrukowany podręcznik

5 kodów:
    - 1x kod główny (500 Klejnotów, 1x Młyn wodny, 1x Silos, 250 Monet, 1x specjalny generał)
    - 4x kod dodatkowy (każdy dodaje po 500 Klejnotów)

Stac sobie moze w miesnym nawet ale nadal w pudelku znajduje sie to co powyzej napisane czyli napewno nie GRA
    Jak cos wygrada jak pudelko z gra nie znaczy ze nia jest

Cassiel nie uwazam ze lepiej udawac i przyklaskiwac ale nie forum jest od tego by sprawy bugow bledow rozwiazywac a szczegolnie w taki sposob jak to bedzie wygladac dalej w tym temacie

Co do de_vile to w zadnym moim interesie nie dziala robi tylko szum
    grzechowski Nie jestem na liscie plac kazdy kto sie nie zgadza z tym co w tym temacie sie pisze musi byc pewnie na liscie plac BB
    Widze nizej ze ty rozwiazanie znasz moze ty napisz do nich podanie o prace uzdrowisz gre (to zart niestety mysle ze to nie jest takie proste )

I jak pisalem wczesniej ostry aczkolwiek nie wulgarny atak na mnie sie rozpoczął
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 15.10.2012 o 11:30

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Na niemieckich serwerach gra przede wszystkim chodzi o niebo lepiej....
    Tam FIRMA nie moze sobie pozwalac na to na co u nas......o ale jak przychodzi do kasowania, to złotówka wtedy nie śmierdzi.
    Bo przeciez tutaj chodzi tylko o pieniądze.
    Wystarczy doinwestować serwerownie, przeznaczyc odrobinę wiecej srodków z zysków na wynagrodzenia ludzi z supportu i większośc problemów się rozwiązuje.
    Ostatnio edytowane przez grzechowski ; 15.10.2012 o 11:27

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wczoraj napisałem " Cynizm i impertynencja ludzi obsługujących grę weszła na nieznane mi wyżyny " , jak się okazuje nawet te nieznane wyżyny można pokonać ... Ludzie administrujący tym forum przeszli samych siebie ... Zamykanie ust graczom którzy zwracają uwagę na istotne błędy nosi znamiona totalitaryzmu w najczystszej formie , oraz doskonale obrazuje jakie jest podejście do graczy .

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Skoro gra jest przez przegladarke i bez pobierania, to czego sie spodziewasz na plycie DVD? Instalki przegladarki z fabrycznie ustawiona strona glowna ?
    Przypominam, pudełko jak gra, bo gra i napis TheSettlersOnline "Zestaw Startowy"

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez grzechowski Zobacz posta
    Na niemieckich serwerach gra przede wszystkim chodzi o niebo lepiej....
    Tam FIRMA nie moze sobie pozwalac na to na co u nas......o ale jak przychodzi do kasowania, to złotówka wtedy nie śmierdzi.
    Na niemieckich serwerach przede wszystkim wersja gry jest o 1 inkrement wstecz, a zainteresowanie gra (ze wzgledu na znudzenie po 2 latach istnienia gry) pewnie troche mniejsze (co przeklada sie na obciazenie serwerow). Po wprowadzeniu nowego handlu pojawily sie tam podobne problemy jakie macie tutaj, tylko mniej naglosnione bo malo kto z grających tutaj Polakow wertuje szwabskie fora.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat z forum dla malo kumatych tu nic o grze nie pisze. Co dokładnie zapewnia wersja pudełkowa [...]
    Błagałem Ciebie, ale to nie pomogło. W ogóle nie skupiłeś się na tym co napisałem i nieco "odjechałeś", bo próbujesz tłumaczyć napisy "PC DVD-ROM" i "gra" z tegoż magicznego pudełka znajdującego się np. w Empiku wyjaśnieniami, które można znaleźć na... FORUM? Naprawdę BŁAGAM CIEBIE...

Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    Dlaczego pytasz mnie czego spodziewać się po grze z napisem "PC DVD-ROM"? Czy ja wymyśliłem ten genialny pomysł? To jest pytanie do producenta.

Osobiście jeśli widzę pudełko, które stoi razem z grami na PC, wygląda tak samo i jest podpisane tak samo ("PC DVD-ROM"), to oczekuję, że jest to gra. Tym bardziej, że - jak sam zauważyłeś - jest napisane "bez pobierania". Naturalną i logiczną konsekwencją takiego zapisu jest założenie, że gra znajduje się w środku. Jeśli wczytasz się we własne pytanie to powinieneś odnaleźć tę zależność.

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów