Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Przerwa techniczna?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Przerwa techniczna?

Próbuję od godziny zalogować się do gry, ale wyświetla się komunikat Połączenie nie powiodło się. Poniżej informacja "Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online - Beta". Spróbuj połączyć się ponownie."
    Sprawdzam też na forum informacje, ale nikt nie napisał o żadnej przerwie technicznej, na Facebooku oraz Twitterze też nic nie ma. Czy tylko u mnie jest taki błąd?

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Dzień dobry,

Sprawdziłem, moje logowanie na serwer Nowa Ziemia przebiegło bez problemu. Proszę sprawdź swoje połączenie internetowe (dużo stron otwartych może powodować problem z zalogowaniem się), warto też sprawdzić hasło, czy nie zostało przypadkiem nadpisane. Warto także przeczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Jeśli wszystko się zgadza i wszystko zostało wyczyszczone (osobiście polecam program CCleaner) i dalej występują problemy, myślę że warto napisać zgłoszenie do supportu technicznego.

Pozdrawiam,
    MOD_Soliren

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dziękuję! Pomogło wyczyszczenie cookies i danych przeglądarki oraz ponowne logowanie.

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Bardzo się cieszę :-)

Uprawnienia umieszczania postów