Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Event Halloween

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Androm3da Zobacz posta
    Myślę sobie zatrzymam chociaż te pola 1-dno godzinne jak mnie w grze nie ma, to chociaż z nich zbiorę max dyń dając na nie premie, a tu lipa, do końca cyklu produkcji zostało jakieś 15-20 minut przed ich zatrzymaniem, wchodzę do gry, uruchamiam pola, a tu pyk, cykl produkcji się zakończył, i weź się nie nerwuj z rana, ech...
    Ta część to akurat nie błąd pól dyniowych, zawsze jak zatrzymujemy produkcję na jakimkolwiek budynku czas "leci" i zatrzymuje się dopiero ok 20 sekund przed końcem cyklu, dlatego zawsze najpierw trzeba rzucić buffa a dopiero potem uruchamiać budynek. Normalnie się tego nie dostrzega bo jak coś się produkuje co 3 min to co za różnica czy jedno nam umknie czy nie, nikt nie zwraca uwagi, ja też się wczoraj dowiedziałem dopiero ale podobno tak jest od zawsze na wszystkich budynkach. Jak naprawią te dziwne resety i przeskakiwania czasów na polach to zatrzymanie dopiero 20 sek. przed końcem cyklu i tak zostanie, także rzucajcie buffy przed uruchomieniem!

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    DRAMAT!!dlaczego niektórzy dostali 8 pól a inni 9!!!!!!!!! Zenada!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Od czego zależy liczba tych "pól dyniowych"?? Ja mogłam kupić tych małych smentarzy tylko 3, mimo wystarczających zasobów na znacznie więcej

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    każdy miał mozliwość zakupu 3 pól dyniowych każdego rodzaj. tylko i wyłacznie. jesli ktoś zburzył wybodowane pole - jego sprawa. zburzone / wyczerpane pole nie odnawia ilości możliwych pól do zakupu. Miałem mały bład zwiazany z lagami - udało mi się ok 14 razy kliknąć przycisk zakup - ale dostałem i tak 3x3 pola drugi bład związany z lagami - zacząłem stawiac pola z gwiazdy i przez pomyłkę zleciłem wybudowanie dwóch pól w tym samym miejscu - oczywiście postawiło się jedno, drugie było szare w menu gwiazdy, ale na to pomógł relog.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    A czy ktoś mi może powiedzieć czy jeśli kupie sobie premie Zombie albo Pan Myers i skończy się event i te premie będę miał w gwieździe, to czy będą ciągle aktywne i będę mógł ich użyć?

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    tak wszystkie niewykorzystane premie, zakupione budynki itp. nie znikają - zostają

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A resety smentarzy jak byly tak dalej sa. Ciekawy czy uda sie do konca eventu wyprodukowac wszystkie mozliwe dynie. Przy okazji zauwazylem reset geologa. Pewnie to nie wszystkie niespodzianki. Resety byly przez nas do tej pory niezauwazane a przy okazji smentarzy okazalo sie, ze ten blad jest nagminny i co gorsza nie naprawiany.

Początkujący Osadnik Awatar Olohun
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie wiem dlaczego macie takie problemy , ja już prawie kończe produkcie dyń na moich polach ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Maly smentarz konczy produkcje po 15 dniach, zwykly po ponad 13 a imponujacy po 4 dniach ciaglej pracy. Mozesz wiec darowac sobie wciskanie takiego kitu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Miał ktoś z was problem z Pan Myers-em ?
    Mianowicie wykorzystawszy na koszarach i faktycznie zadziałał (wyliczyło szybki czas rekrutacji, i licznik do ukończenia premii), ale co ciekawe sama rekrutacja spauzowała.
    I przez okres 1h zamiast zwiększyć rekrutacje o x4, to zatrzymała się na godzinę i "wznowiła" po wyczerpaniu premii.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów