Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Event Halloween

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez daveandnokia Zobacz posta
    a nie lepiej od razu zgłosić do supportu niż tutaj wypisywać? Kto ma tutaj odpowiedzieć tobie gusiek??
    Po 22 godzinach pola dyn 8h nadal mają 45 dyń zrobi ktoś z tym coś?Nie będe pisał na suport bo to nie jest tylko mój problem,a połowy graczy jak nie więcej więc już i tak wielu pisało.Na odpowiedź stamtąd można sobie czekać...."wyczyść ciasteczka"heh
    Złośliwy czas produkcji ciężki do upilnowania obowiązek na kilka tygodni jak ktoś chce skorzystać z eventu a tutaj wał...
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 12.10.2012 o 07:13

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam inny problem!
    Mam 8 pół zamiast 9-więciu a "limit mi sie skończył"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no cos z czasami produkcji jest nie tak (odnosnie pol dyn)... przez pewien czas mialem normalnie freeze na polach smentarz1 (8h) do konca bylo 5min45sek i tak wisialo na tym czasie z 7minut... odswiezylem i magicznie juz dynie przyznalo.... poczekalme 30minut na smentarz3 mialem do konca 15minut wychodze ze stronki... po 10minutach wchodze z powrotem...a tu do konca 50minut... czas jakby zresetowalo i zamiast 5minut to wrocilo do poczatku... i ten restart czasow nastapil na wszystkich polach

troche to jednak meczace bo masz policzone czasy kiedy wejsc a tu wchodzisz i wszystko sie rozsypalo i nie mozna zasadniczo czasu zorganizowac

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi z małych po wiecej jak 24h zabralo 2 dynie ...

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No właśnie Zibis, człowiek stara się być w grze żeby bufka dać a tu dupa, jak każde pole ma inny cykl produkcji chociaż wszystkie o tym samym czasie postawione. Jak ktoś wyżej napisał to problem ogólny, nie pojedynczej osoby, więc to nie wina ciasteczek itp jak sugeruje support, po prostu coś nie tak jest z czasami.
    Myślę sobie zatrzymam chociaż te pola 1-dno godzinne jak mnie w grze nie ma, to chociaż z nich zbiorę max dyń dając na nie premie, a tu lipa, do końca cyklu produkcji zostało jakieś 15-20 minut przed ich zatrzymaniem, wchodzę do gry, uruchamiam pola, a tu pyk, cykl produkcji się zakończył, i weź się nie nerwuj z rana, ech...

Osadnik Awatar mack0wski
    Serwer
    Czarci Gaj
    farsa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Normalne błędy nieprzygotowanego eventu. U mnie tez losowe resety czasu produkcji na smentarzach. Żenada...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No zdecydowanie ten event Im nie wyszedl ... Ale jeszcze nie koniec ... moze ktos sie rzuci na kupno klejnotow to beda miec motywacje zeby moze go jakos poprawic...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dane o dziwnym odliczaniu czasu (uprawy dyń) zostały przekazane dalej już jakiś czas temu, na chwilę obecną nie mam jeszcze informacji zwrotnej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie rowniez losowe resty i jedno pole ma mniej dyn od innych mimo ze w tym samym czasie byly budowane...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów