Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: Znikające dynie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    VaanDee, zauważ że na wszystkich budynkach po zatrzymaniu czas leci do końca cyklu i staje dopiero tuż przed końcem, produkt dostajesz kilka sekund po uruchomieniu na nowo, przetestuj, ja testowałem

Początkujący Odkrywca Awatar Majamas
    Serwer
    Kolonia
    Potwierdza sie teoria ze czas kasuje sie gdy opuszczamy swoja wyspe na dluzszy czas (minimum kilkanascie minut). Pozostając zalogowanym wychodze z wlasnej wyspy na przygode i po powrocie za jakieś pół godziny czasy produkcji dyn potrafia sie zaczynac od poczatku. Wyjsciem jest szybkie wracanie do siebie, radzę przy kazdym bufowaniu znajomych, robieniu przygód wracac do siebie w ciągu kilku minut dla bezpieczenstwa. Przy utracie połaczenia tez wazne aby jak najszybciej wrócic do gry, zanim nam zresetuje narastanie dyni na polach.
    Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja wstrzymałem 3 po 4-godzinne pola po 5 godz. dając premie wznawiam, a tam na każdym z nich inny czas produkcji dodatkowo zmniejszyło mi o 2 dynie na każdym polu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Błędne wyświetlanie informacji o czasie/stanie dóbr w magazynie może mieć podłoże w nieaktualnych/błędnych danych w pamięci podręcznej przeglądarki. Jeśli wyczyszczenie cache nie pomoże, warto zgłosić problem bezpośrednio do Supportu.
    Mam pytanie i zadaję je tylko tu z dwóch względów. Sam twierdzisz że odpowiedzi od supportu nie wolno upubliczniać, a problem jest masowy. Czy po odwiedzeniu znajomych i wyspy przygody też powinienem czyścić cache przeglądarki? Czyli czy po odwiedzeniu innej wyspy powinienem się wylogować, wyczyścić cache, przelogować i dopiero wtedy wracać na moją wyspę?

Bardzo proszę o autorytarną odpowiedź interesuje ona nie tylko mnie. Dlatego nie mogę tego pytania zadać zwyczajną drogą pytając wsparcia.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Boran, nie sądzę, by po każdorazowym odwiedzeniu wyspy znajomego/przygody niezbędne było czyszczenie cache (w tym momencie pragnę przypomnieć, że nie pracuję w zespole wsparcia technicznego).

Ze względu na to, że są różne przypadki, nie chcę generalizować - tak czy inaczej: jeśli coś na Twojej wyspie nie działa (wg Ciebie) tak jak powinno, możesz przesłać zapytanie bezpośrednio do Supportu. Po przeanalizowaniu sytuacji, Support będzie mógł się odnieść do Twojego zgłoszenia.

mktiger
    musialbym codziennie pisac, watpie zeby mi odpowiedzieli - skoro problem jest im znany, oczekuje odpowiedzi co w zwiazku z tym planuja??
    oprocz malych restuja sie srednie rowniez, wystarczy 1 czy 2h i caly plan idzie w leb, wlaczam produkcjie o godz 8 to sie powinna skoczyc o 24 a nie o 2 w nocy, nie planuje siedziec do tej godz, wiec znow musze zatrzymywac, ehhh

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Jewels1 Zobacz posta
    VaanDee, zauważ że na wszystkich budynkach po zatrzymaniu czas leci do końca cyklu i staje dopiero tuż przed końcem, produkt dostajesz kilka sekund po uruchomieniu na nowo, przetestuj, ja testowałem
    No właśnie o tym pisałem ...
    1. Cykl produkcji po zatrzymaniu leciał dalej i zatrzymał się na 10 sekund przed końcem.
    2. Otrzymałem ciemność, dałem bardzo jasne światło x 3 pola.
    3. Odczekałem kilka minut nim uruchomiłem na powrót produkcję.
    4. Wznowiłem produkcję i po chwilo było już po wszystkim, problem w tym że nie dostałem dyń!
    Ani jednej, a powinienem dostać 12 sztuk.

Ten problem się powtarza, światło na ciemności powoduje że produkcja leci, a dynie przepadają.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A ja się nigdzie nie smykałam poza wyspą, przed wylogowaniem miałam 1.5h do wydania dyni, pole nie było zatrzymane, bo mi się dziwne rzeczy wtedy działy, część się zerowała część nie, więc wróciłam przed czasem żeby rzucić bufa, a tu do wydania dyni prawie 3 godziny - to jakieś czary, a może w ogóle nie można się wylogować z gry??? Nie chodzić na przygody w czasie eventu i w ogólne "nie"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mi z kolei po nocy jak zatrzymałem buffy rzuciłem półmiski, dynie "chyba" się dodały, po tym je zatrzymałem gdyż wychodziłem do pracy.
    Po pracy odpaliłem dynie a tu jedne (średnie pole) "szło dalej" a pozostałe dwa stoją w miejscu, od 40 min jak są włączone ani drgną.

To samo jest z 1 (małym) polem.

oj Xaar weź napisz do tych ludzi od Ciebie z firmy żeby "ciutkę" lepiej testowali to co wprowadzają ewentualnie niech nic nie "sprzedają" za prawdziwe pieniądze. Kupiłem trochę klejnotów i wymagam by produkt działał tak jak działa. A nie non stop coś nie tak (to samo z podnoszeniem budynków - jak się podniesie ze 2,3 jeden po drugim to czasami zabiera surowce a budynek się nie ulepsza) ...

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Sopel1234 Zobacz posta

oj Xaar weź napisz do tych ludzi od Ciebie z firmy żeby "ciutkę" lepiej testowali to co wprowadzają ewentualnie niech nic nie "sprzedają" za prawdziwe pieniądze. Kupiłem trochę klejnotów i wymagam by produkt działał tak jak działa. A nie non stop coś nie tak (to samo z podnoszeniem budynków - jak się podniesie ze 2,3 jeden po drugim to czasami zabiera surowce a budynek się nie ulepsza) ...
    hehe od testowania jestesmy my i serwer testowy to ze cos jest zle przetestowane to swiadczy chyba tylko o testujacych

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów