Zakupiłem pakiet startowy gry za granicą i nie mogę wykorzystać w mojej grze o co chodzi? Proszę o wyjaśnienie
Zakupiłem pakiet startowy gry za granicą i nie mogę wykorzystać w mojej grze o co chodzi? Proszę o wyjaśnienie
z tego co wiem na PL wersji te kody nie działają tylko kody z polskiej dystrybucji...swoja drogą ciężko już je złapać
Czyli co 15 euro poszło w błoto?
Obawiam się, że przemkor ma rację - kupony z wersji pudełkowej mogą zostać uaktywnione tylko na wersji językowej, dla której zostało wyprodukowane dane pudełko.![]()
ale mimo zakupu za granica tam tez jest wersja polskawszystko jest po polsku cala instalacja i opisy. Przecież nie może tak byc ze gra zakupiona w innym kraju jest inna gra niz w polsce. Ubi soft to chyba firma na cala europe i ona jest glownym wlascicielem tej gry!
Ostatnio edytowane przez Thompsonnn ; 11.10.2012 o 19:32
Thompsonn - użyj proxy z adresem IP kraju , w którym kupiłeś pudełko. Wtedy zaloguj się do gry i wpisz kody. Powinno zadziałać.
Ostatnio edytowane przez skiper10 ; 11.10.2012 o 19:38
a jak to sie robi?napisz mi na priv, bede wdzieczny
![]()
Googlle - wpisz jak uzyc proxy.
skiper10, przykładowo, kody z niemieckiej wersji pudełka nie mogą zostać uaktywnione na polskiej wersji gry. Dlatego tak ważne jest zwracanie uwagi na to, dla jakiej wersji językowej jest przeznaczona dana wersja pudełkowa The Settlers Online.
BB-xaar pokaż mi gdzie to jest napisane w zasadach gry czy też w regulaminie bo ja nie mogę tego znaleść![]()