Niestety nie. Fakty sa takie ze wyprodukowałem kolejne dwa światła i dalej nie mam zaliczonego zadania, a wszystkie robię po kolei jak tylko się jakieś pojawia
Niestety nie. Fakty sa takie ze wyprodukowałem kolejne dwa światła i dalej nie mam zaliczonego zadania, a wszystkie robię po kolei jak tylko się jakieś pojawia
Mod gdzieś pisał, że wystarczy jakiekolwiek później dwie premie wyprodukować, a jak nie pomoże pisz do supportu![]()
Mam wyprodukowane 25 polmiskow ryb, 2 bardzo silne swiatla, zaliczone oczyszczanie silny swiatlem , a zadanie dalej nie zaliczone, zglaszalem do supportu, wszystko bez echa. Od piatku tkwie na tym zadaniu, juz nie mowiac o zbiorach dyn(porazka, resetowanie czasu, znikanie dyn, brak mozliwosci zatrzymania). Wszystko robicie zeby "uprzyjemnić" gre. GRATULACJE.
A ja nie narzekamu mnie z dyniami i innymi surowcami (jeśli chodzi o pasek czasu) wszystko ok. Nawet jak na noc wstrzymam produkcje i rano rzucę premie, a następnie je uruchomię to od razu otrzymuje dynie x2 (pasek po nocy jest cały nabity). Kiedyś inny MOD pisał, żeby jakieś cache wyczyścić?? (wybaczcie jestem kobietą i jedyne co robię z komputerem dobrze to uruchamianie go
)