Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Problem z zadaniem eventowym Błyszczące światła

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niestety nie. Fakty sa takie ze wyprodukowałem kolejne dwa światła i dalej nie mam zaliczonego zadania, a wszystkie robię po kolei jak tylko się jakieś pojawia

Początkujący Osadnik Awatar Merigoldin
    Serwer
    Nowy Świat
    Mod gdzieś pisał, że wystarczy jakiekolwiek później dwie premie wyprodukować, a jak nie pomoże pisz do supportu

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    O problemie z premiami i misjami od Eliota (raz zalicza uaktywnienie premii a raz nie) już wiem. Jako rozwiązanie (tymczasowe) proszę spróbować uaktywnić jakąś inną premię na wyspie - na przykład półmisek ryb.
    Mam wyprodukowane 25 polmiskow ryb, 2 bardzo silne swiatla, zaliczone oczyszczanie silny swiatlem , a zadanie dalej nie zaliczone, zglaszalem do supportu, wszystko bez echa. Od piatku tkwie na tym zadaniu, juz nie mowiac o zbiorach dyn(porazka, resetowanie czasu, znikanie dyn, brak mozliwosci zatrzymania). Wszystko robicie zeby "uprzyjemnić" gre. GRATULACJE.

Początkujący Osadnik Awatar Merigoldin
    Serwer
    Nowy Świat
    A ja nie narzekam u mnie z dyniami i innymi surowcami (jeśli chodzi o pasek czasu) wszystko ok. Nawet jak na noc wstrzymam produkcje i rano rzucę premie, a następnie je uruchomię to od razu otrzymuje dynie x2 (pasek po nocy jest cały nabity). Kiedyś inny MOD pisał, żeby jakieś cache wyczyścić?? (wybaczcie jestem kobietą i jedyne co robię z komputerem dobrze to uruchamianie go )

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów