Support milczy jak zaklęty,dziś mija 25 dni nieudolnych prób naprawienia problemu !
Support milczy jak zaklęty,dziś mija 25 dni nieudolnych prób naprawienia problemu !
Mogę Wam dać wskazówkę - pisać, pisać, pisać do supportu, dopytywać, dopytywać, dopytywać co z Waszym ticketem dot. problemu.... To co tu pisałem to OK, ale zasypywanie e-mailami pomogło (trochę to przykre że musiałem się upraszać, ale tak było i pomogło).
Przed chwilą poznikały mi przedmioty z gwiazdy,powinno być z 10 poszukiwań,były tylko z 5 ,co jest grane?
wszystko się pojawiło po relogu .
Ostatnio edytowane przez QQrydza ; 05.11.2012 o 15:36
Moja gra w ogóle nie działa od 2 listopada, tj. od czasu przerwy konserwacyjnej. Oczywiście napisalam do supportu. Pojawia się niebieski ekran i to tyle.
to bardziej kwestia przeglądarki chyba
To cytat z mojego maila do supportu:
" Utracone aukcje , których jestem pewien:
1.
1700 monet za przygodę Czarni Rycerze - sztuk 4
2.
1620 monet za przygodę Wikingowie - sztuk 4
Dalej wystawiłem przynajmniej 4 aukcje , których dokładnie nie pamiętam.
Najprawdopodobniej:
1.
440 monet za 1598 rudy złota - sztuk 4
2.
1890 monet za przygodę wikingowie- sztuk 1
3.
350 monet za rezydencje - sztuk 4
4. Bagienna wiedźma za 79 monet - sztuk 1 "
Jak łatwo policzyć zwrócono mi dokładnie to co straciłem plus 1 moneta
Większość moich monet zniknęła wraz z początkiem eventu, więc na pewno straty były większe , ale ciesze się ,że moja własność powróciła.
Mi jakiś czas temu zniknęła studnia artezyjska, którą kiedyś dostałem za udział w testach. Nie wiem czy zgłaszać, bo wcześniej po wyeksploatowaniu mi wciąż powracała i może teraz tylko naprawili tamtego buga :>
naprawili, to se nie wrati