Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 105

Wątek: Przerwa konserwacyjna - znikające przedmioty.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Grzechm30 Zobacz posta
    Własnie straciłem 2 młyny wodne - wcięło oferty sprzedaży na handlu - czy zgłoszenie do supportu wogóle cos daje ? gdzie to sie zgłasza ?
    pod avatarem w grze masz zakładke pomoc, kilknij w nia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zgadzam się z przedmówcą - ja nie dostałem nawet odpowiedzi z supportu na moje zgłoszenie - zniknęło mi 800 szt granitu, rozmawiałem z xaar na pw w grze na drugi dzień i do tej pory cisza - widać nasze priorytety nie są zbieżne.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dziś 20 min temu wystawilem na sprzedaz okolo 11000 żelaza ! znikneło prosze o pomoc

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez buukiet Zobacz posta
    dziś 20 min temu wystawilem na sprzedaz okolo 11000 żelaza ! znikneło prosze o pomoc
    Uruchom przeglądarkę jeszcze raz. To powinno pomóc.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Straciłam studnie artezyjską (miałam na nią akt własności), jak ją odzyskać? co mogło sie stac?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nic się nie stało, studnie i pola ze sklepu znikają po wyczerpaniu

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od dnia zgłoszenia supportowi zniknięcia w handlu Wikingów i reszty surowców (przypominam czwartek 11.10 godz. 9.00 rano) mija

18 dni.

I dziś po kolejnym e-mailu surowce zostały mi zwrócone.

Dziękuje bardzo i... do usłyszenia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    dokladnie opisales co Ci zgineło i tyle zwrocili czy jak? bo ja dokładnie co do sztuki nie pamietam...mam do nich znowu pisac??

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pierwszy mail dzień po stracie napisałem o Wikingach (ciężko taką stratę zapomnieć) i reszcie. Myślałem, że zostanie sprawdzone co mi dokładnie zniknęło (myślę że nie zostało). Po kilku dniach napisałem, że straciłem Wikingów, "chyba" 350 granitu i 2 inne ofki na kilka tysięcy innych surek. Zwrócono mi: 2500 monet (chyba za Wiki, szkoda że nie dali klejnotów, w cenie przygody ze sklepu, jak innemu koledze co gdzieś tu pisał na forum - ale nie narzekam ), 350 granitu i za resztę surek, których nie pamiętam dali 100 kusz. Jestem zadowolony, tylko czemu tak długo to trwało i musiałem wysłać w sumie 4 e-maile.... Tego nie wiem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    wallycsw1976, zazdroszczę bo mnie support dalej olewa, a straty w moim przypadku tego feralnego dnia były jeszcze większe

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów