niom dramat bo mi 2 rezydki zostaly w kantorze
niom dramat bo mi 2 rezydki zostaly w kantorze
bo umów należy dotrzymywać ......
Tak się nie robi, skoro zawsze przerwa konserwacyjna zaczynała się o 1:30 a czasem nawet później, to czemu dziś o 1:15
Coraz bardziej mnie ta gra w***ia![]()
Ja również się zdenerwowałem. Dosłownie 30 sekund przed końcem konserwacji udało mi się skończyć przygodę. Wiadomo co by się stało, gdybym jej nie skończył - utrata konta z powodu komunikatu "wystąpił błąd w tym obszarze" i miesięczne bujanie się z ekipą BB i błaganiem o naprawienie błędu. Nie wspominam już o wikingach i monetach, które zostały w kantorze co jest równoznaczne z ich utratą, dzięki wprowadzeniu nowego, wspaniałego
systemu handlu. Jednym słowem: dramat.
witam z tego co czytam to wnioski takie ze trza olać te grę żadnej przyjemności tylko dziennie jakieś problemy za nie długo przerwa będzie trwała od 24 do 22 grac będzie można 2 godziny maja nas w du ..e dla nich liczy się tylko kasa .
pozdro.
Dzisiaj zaczyna się trzeci tydzień od mojego zgłoszenia do supportu o zaginięciu monet podczas przerwy konserwacyjnej. Odpowiedzi ani wyjaśnienia tej sytuacji brak poza lakoniczną informacją "Twoja sprawa została przekazana do naszego działu technicznego, w celu dokładnej analizy." BB_xaar uważasz, że ponad 2 tygodnie oczekiwania na stracone monety, bez których nie mogę się rozwijać, to dużo czy mało?
a ja Was pocieszę
wczoraj dostałem od suportu rekompensatę za utraconych wikingów 795 klejnotów,
coprawda utracilem dużo więcej dóbr doczesnych, ale dobre i to
![]()
Od dnia zgłoszenia supportowi zniknięcia w handlu Wikingów i reszty surowców (przypominam czwartek 11.10 godz. 9.00 rano) mija
14 dni.
14 dni roboczych![]()
Podczas dzisiejszej konserwacji został uruchomiony skrypt, który przywrócił sporo "zaginionych" ofert handlowych. Wiemy, że niektóre transakcje aktywne podczas konserwacji w dniu 11.10.2012 nadal nie powróciły, nadal czekam na aktualizację w tej sprawie. Gdy tylko dowiem się czegoś nowego, od razu dam Wam znać.