Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 105

Wątek: Przerwa konserwacyjna - znikające przedmioty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    niom dramat bo mi 2 rezydki zostaly w kantorze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    bo umów należy dotrzymywać ......

Osadnik Awatar scorpion63
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak się nie robi, skoro zawsze przerwa konserwacyjna zaczynała się o 1:30 a czasem nawet później, to czemu dziś o 1:15
    Coraz bardziej mnie ta gra w***ia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja również się zdenerwowałem. Dosłownie 30 sekund przed końcem konserwacji udało mi się skończyć przygodę. Wiadomo co by się stało, gdybym jej nie skończył - utrata konta z powodu komunikatu "wystąpił błąd w tym obszarze" i miesięczne bujanie się z ekipą BB i błaganiem o naprawienie błędu. Nie wspominam już o wikingach i monetach, które zostały w kantorze co jest równoznaczne z ich utratą, dzięki wprowadzeniu nowego, wspaniałego
    systemu handlu. Jednym słowem: dramat.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    witam z tego co czytam to wnioski takie ze trza olać te grę żadnej przyjemności tylko dziennie jakieś problemy za nie długo przerwa będzie trwała od 24 do 22 grac będzie można 2 godziny maja nas w du ..e dla nich liczy się tylko kasa .

pozdro.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzisiaj zaczyna się trzeci tydzień od mojego zgłoszenia do supportu o zaginięciu monet podczas przerwy konserwacyjnej. Odpowiedzi ani wyjaśnienia tej sytuacji brak poza lakoniczną informacją "Twoja sprawa została przekazana do naszego działu technicznego, w celu dokładnej analizy." BB_xaar uważasz, że ponad 2 tygodnie oczekiwania na stracone monety, bez których nie mogę się rozwijać, to dużo czy mało?

emer1597
    a ja Was pocieszę
    wczoraj dostałem od suportu rekompensatę za utraconych wikingów 795 klejnotów,
    coprawda utracilem dużo więcej dóbr doczesnych, ale dobre i to

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od dnia zgłoszenia supportowi zniknięcia w handlu Wikingów i reszty surowców (przypominam czwartek 11.10 godz. 9.00 rano) mija

14 dni.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    14 dni roboczych

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Podczas dzisiejszej konserwacji został uruchomiony skrypt, który przywrócił sporo "zaginionych" ofert handlowych. Wiemy, że niektóre transakcje aktywne podczas konserwacji w dniu 11.10.2012 nadal nie powróciły, nadal czekam na aktualizację w tej sprawie. Gdy tylko dowiem się czegoś nowego, od razu dam Wam znać.

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów