Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Handel po poprawkach na halloween

Początkujący Osadnik Awatar Silveron666
    Serwer
    Nowy Świat
    Ten sam problem z handlem. Zniknęło 16k marmuru... Zapłaty nie ma, historii handlu nie ma...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mnie teraz wcieło 170 klejków... znaczy godzine temu. kupiłem dynie 3x....klejnoty zabrało...a dyni nie mam - znaczy dostałem 2x...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie 28k rudy zelaza wyparowalo...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem związany z "zaginionymi" ofertami został już przekazany dalej - gdy pojawi się jakaś aktualizacja w tej sprawie, od razu o tym poinformuję.

Zajadek, jeśli zakupiony towar nadal do Ciebie nie dotarł, proszę zgłosić to do Supportu.

Początkujący Osadnik Awatar sckiters
    Serwer
    Nowy Świat
    zgłosiłam i ja swoje straty do supportu i nadal odzewu nie ma, aż tyle pracy macie z odpisywaniem czy zlewacie ludzi ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A jak na czacie napiszesz cokolwiek o spieprzonym handlu to dostaniesz bana.
    MOD chyba nie wie po co tam siedzi - pomagać graczom a nie utrudniać.
    Jak q...a hadlować ?? jak jest sortowana pierwsza strona.
    Próba odświeżenia ofert o określonym filtrze kończy się ponownym wyrzuceniem wszystkich ofert.
    Jaja nie z tej ziemi.... A MOD daje bana za chwilę zdenerwowania...
    No cóż...
    Chyba czas zakończyć zabawę z zanim zainwestuję cokolwiek w grę...
    Jak firma nie zarobi to i MODków nie będzie...
    Historia znana odkąd istnieją gry On-line. Settlersi -wróżę Wam szybką śmierć...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @ BB_xaar

ale to co.... mam pisać do supprotu ile surowców mi wcieło? Znając życie to będę tak ze 2 tygodnie pisał i jedyne co usłyszę to że nie oddadzą
    No chyba, że coś się zmieniło w tym temacie bo takie historie to już znam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zarówno sortowanie jak i aktualizację chyba robił zapijaczony i naćpany student pierwszego roku skoków w dal, który miał rozwolnienie umysłu.... nie może być inaczej

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    obelikuspl, ale mod jest wolontariuszem, który za free ma za zadanie pilnować porządku na czacie - głównie tego czyli skoro używasz wyrażeń niecenzuralnych nawet wygwiazdkowanych to od tego jest mod aby ci dać za to bana abyś ochłonął - a na pomocy w głównej mierze gracze odpowiadają graczom.
    tak handel jest ciągle niedopracowany i wcale nie twierdzę, ze bb i ubi sa super ekstra i wogóle, bo można wiele rzeczy poprawić, ale zapominasz o jednym duże firmy rządzą sięnie zadowoleniem gracza a zadowoleniem zarządu wynikajacym z tabelek i statystyk (przeważnie kolumna zysk - która powinna oscylować na poziomie wyższym niż 50%) jeśli jest mniej do sa cięcia - gorszy serwer gorsze łącze, mniej ludzi / mniej doświadczeni ludzie w pomocy itd. generalnie prezesi korporacji wychodzą z założenia że do każdego zadania można wynająć małpę za banana, aby tylko umiała działać według super hiper ekstra procedury napisanej jakiś czas temu, a to że gdzieś jakiś kowalski czy smith ma problem bo mu zginął jakiś młotek w jakimś tam handlu - z punktu widzenia korporacji to pikuś, bo za tego jednego dzięki reklamom przyjdzie 10, a że oni też nie bedą zadowoleni trudno - za nich przyjdzie 100, a za rok / dwa na bazie tego projektu rozpocznie się inny (czas życia produktu się kłania) i nowa reklama złapie połowę tych, którzy się wczesniej zarzekali ze z bb / ubi już nigdy... - w takim świecie żyjemy czy tego chcemy czy nie... a jak komuś się naprawdę taki styl zycia podoba to zawsze są bieszczady / bory tucholskie czy tez babimost, gdzie ciągle się żyje w ciszy spokoju i bez całego wyścigu szczurów.

poza tym peace and love i naprawcie w końcu ten handel... raz a dobrze!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kto mi zaje bal 132 mapy moze jakis madry naprawi ten handel bo ile mozna sie wk ur wi ac

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów