Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Problem z przygoda wikingowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Szoszon, ja wpierw się z supportem skontaktowałem i dopiero jak mi powiedzieli że mogę to wyłączyć to tak zrobiłem ... jednakże po relogu przygoda sama wróciła i już się nie da anulować Ale mogę odpalać inne, nie mogę jedynie dołączać jak ktoś mnie zaprosi ....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

problem c.d.

Problem trwa nadal a mi doszly przez wekend nastepne osoby do wykingow jednoczenie sie tez czas do konca gry wydluzyl...
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: se3.jpg, 
wyświetleń: 163, 
rozmiar: 88.5 KB, 
ID: 650.  

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem nie dotyczy przygód, które zostały zakupione po ostatniej konserwacji. Dodatkowo, wszystkie przygody dotknięte powyższym problemem można zgłaszać bezpośrednio do Supportu - na pewno nikt nie będzie stratny.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar ileż to trzeba mieć wiary w to co się mówi ^^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    mam juz 10 osob w przygodzie i leci ona od nowa (znowu 7 dni do konca) ale zdjec mi juz sie nawet nie chce robic.... wiadomosci z supportu zadnych.....

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a w jaki sposób support postara się to wynagrodzić - otrzymam jakąś wiadomość w grze, czy pojawi się przygoda albo zasoby dzięki której będzie można ją kupić (mapy, klejnoty) ?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ostateczną naprawę problemu z przygodami zaplanowano na najbliższy tydzień (konserwacja w czwartek). Gdy dostanę potwierdzenie, opublikuję więcej informacji na ten temat - proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów