Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Problem z przygoda wikingowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z przygoda wikingowie

Witam, kupilem dzisiaj na handlu wikingow po uruchomieniu po za wyslaniem armi nie moge nic zrobic. Po wejsciu na mape okazalo sie iz cala jest podbita (jak tylko wszedlem nie bylo ani jednego wrogiego obozu) byly tylko budynki neutralne typu młyn gospodarstwo itp. Nie da sie tgez zaprosic nikogo znajomego a w oknie pokaz szczegoly mialem siebie i 3 wogole nieznane osoby. po jakis dwoch godzinach dolaczyla do nas osoba 4-ta. aktualnie nic nie moge zrobic, w oknie szczegoly jest nas juz 5ciu na mapie jest 3 moich generalow i 4 generalow "kogos". przygody tez nie da sie nawet anulowac takze przez 7 dni zostaje wylaczony z gry. napisalem do support ale nadal czekam.....
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: sett.jpg, 
wyświetleń: 313, 
rozmiar: 86.4 KB, 
ID: 641.  
    Ostatnio edytowane przez PiotrekZywiec ; 10.10.2012 o 01:25 Powód: dadanie zdjecia

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    spotkało cię to co opisane w tym wątku:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...wanie-przygód

Sam mam czarnych rycerzy z zakupu i boje sie uruchomic ^^

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja wczoraj robiłam dwa razy wikingów
    za pierwszym razem było wszystko w porządku, tylko na koniec przygody zdziwiłam się że oprócz mnie i zaproszonej przeze mnie osoby ma mapie są jeszcze 3 obozy zupełnie mi obcej osoby, ale zamknęłam przygodę, w okienku powrót pokazały si e3 nicki. nic złego się nie stało, więc myślałam że przypadek.
    jednak gdy rozpoczęłam następnych wikingów rozpoczął się niezły cyrk.
    zaprosić znajomego nie mogłam, a po wejściu na mapę okazało się że jest tam już wojsko kolegi, który rozpoczął swoich wikingów. po konsultacji z nim stwierdziliśmy, że nasz przygody się pomieszły, masze wojsko się rozmmnożyło i jest na mojej i jego przygodzie. niestety tylko jedno z nas mogło zrobić przygodę, a w efekcie jedno dostało dropa i exp a drugie tylko dropa. gra odczytała tylko jedną przygodę ale skasowała dwie i tym sposobem jestem jednych wikingów w plecy.
    myślę że to nie odosobnione przypadki i więcej osób traci tak cenną grę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    i kolejna osoba dotarla.....
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: set.jpg, 
wyświetleń: 367, 
rozmiar: 93.4 KB, 
ID: 643.  

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem jest już znany, został przekazany do dalszej analizy.

Udało się zlokalizować źródło problemu, a prace związane z poprawką trwają (niestety nie wiem czy uda się ją wdrożyć podczas dzisiejszej konserwacji).

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Do czasu rozwiązania problemu handel przygodami powinien zostać wyłączony.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    trudno wierzymy ze bedzie to jak najszybciej i zarowno ja jak i inne osoby mamy nadzieje na odzyskanie przygody w ktora nie bylo dane nam zagrac....

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam. Mam dokładnie to samo. W wikingach już wszystko posprzątane. W szczegółach widnieją 3 osoby w przygodzie. Również napisałem do supportu. Zapewne kasa wyrzucona w błoto Bug goni bug. Ciekawe czy na zagranicznych serwerach też jest ta gra tak zabugowana?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie niestety to samo nie wiem skad mialem tych wikingow czy z handlu czy przyniesli ale 5 znajomych i nic na przygodzie do rozbicia
    ciekawe czy odzyskam przygode bo do tanich nie nalezy

Ostatnio edytowane przez robaczek653 ; 17.10.2012 o 00:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam
    Nic chyba jeszcze nie zostało naprawione , bo i u mnie zaistniała taka sytuacja ... po wejściu do przygody nic nie mam do roboty http://tinypic.com/r/15rhcpl/6
    Co mam teraz zrobić ? Wyłączyć tą przygodę mogę ? Czekać aż się suport odezwie i potem wyłączyć ?
    Doradźcie coś proszę

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów