.
.
Ciesz się, że tobie odpowiedzieli ja nadal nie dostałem nic na moje zapytanie do supportu nie dość tego stoję przez to z przygodami bo nie anuluje jej przecież ... już tak kiedyś zrobiłem to odpisali mi że wg. nich było wszystko ok. Kpina, panowie i panie, kpina to jakaś
witam, u mnie w Wikingach jest 7 graczy, gra wisi i nie odlicza sie czas. Z supportem korespondujemy od 8 dni. Przygoda wisi w wykrzykniku a ja nie mam mozliwosci przyjmowania zaproszen od innych graczy.
Święta idą... a to dopiero 8 dni korespondencji. Ach, jeszcze Nowy Rok. Mają wytłumaczenie.
Później przyjdzie Wielkanoc.
Podczas konserwacji w tym tygodniu problem z "popsutymi" przygodami (zbyt wielu uczestników) powinien ostatecznie zniknąć - co więcej, gracze nim dotknięci powinni otrzymać przygody z powrotem. Gdy otrzymam więcej informacji na ten temat, od razu o tym poinformuję.
Burzanov_I, przygody wiszą, ale te, które były uaktywnione przed konserwacją - nowe nie powinny się już pojawiać.![]()
Ale pocieszenie))))))))))))))) A co za różnica co wisi?
![]()
dziś kupiłem WIKINGÓW. Sprzedał mi ją "dz1eciak". Za 1800 monet. W przygodzie aktywnych jest 17 graczy a na mapie przygody pusto. Zgłosiłem do supportu. I zapytałem tego co mi sprzedał co to za diabelska sztuczka.
Najlepsze kasztany są na placu Pigalle