Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: "obszar serwera uszkodzony" - czy komuś support naprawił ten problem?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BB_xaar problem z logowanie do gry miał być naprawiony podczas tej przerwy technicznej, i co został naprawiony NIE. Gówno wiecie o naprawianiu błędów w grze a jak pewnie coś naprawicie to przez pomyłkę a powtórzyć się już tego nie da. Event mija a ja tylko patrzę. I kiedy naprawicie ten błąd " obszar serwera uszkodzony " pewnie nigdy. Support odpisuje i przeprasza kolejny tydzień, więc kto to ma zrobić??? K..wa weźcie się za robotę i naprawcie grę!!!!!!!!!!!!!!!!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Barlog111, doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie - ja pewnie zachowywałbym się tak samo gdyby to mnie spotkał taki problem. Muszę przyznać, że faktycznie ja nie wiem nic o naprawianiu błędów tego typu, mogę tylko polegać na osobach z działu technicznego. Chcę Cię jednak zapewnić, że to nie tak, że udajemy, że problemu nie ma - regularnie o nim przypominam.

Gdy tylko pojawi się jakaś aktualizacja, od razu o tym poinformuję.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wpierw wysadziło mi przygodę w kosmos przed samym jej ukończeniem.. a po jej zakończeniu, teraz całe konto.. innymi słowy mam już pograne i mam się wy****** już na tą gre ? bo wszystko to od nowa zaczynać to bezsens... ;/

daveandnokia
    Dla tych, co mają problem z "uszkodzeniem obszaru serwera"... mnie też to spotkało z jakieś dwa miechy, tydzień czekałem, support nie odpisywał ani nie informował. Ale tydzień czekania do następnej konserwacji przyniosła rezultat, wróciłem do swojego stanu gry i mogłem grać dalej ba!! wywalczyłem rekompensatę, gdyż straciłem przygodę dodatkowo. Więc osoby, które myślą, że są w kaczej d***, mówię wam, że nie jesteście. Pech chciał, żebyście odpoczęli sobie od gry. Ale wywalczcie sobie prezenciki, to się ucieszycie z niektórych cierpliwość popłaca

Osadnik Awatar Picasso_PL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie uwierzę póki nie zobaczę .....
    W naszej gildi jest już kilka takich uziemionych osób .... i dziwne, że Tobie odblokowali konto, a im nie ???

grim_reaper
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Boski_Caesar, niektóre skrypty mogą zostać uruchomione tylko podczas przerwy technicznej, gdy serwery są w trybie konserwacji. Tak jak mówi odpowiedź z Supportu, proszę poczekać - jeśli jednostki do Ciebie nie wrócą, poinformuj o tym Support. Na pewno uda się wyjaśnić tę sytuację i nie będziesz stratny.

Natomiast jeśli chodzi o kopie bezpieczeństwa - oczywiście regularnie wykonujemy tzw. backupy, jednak cofanie postępów gracza nie jest rozwiązaniem. W razie wystąpienia jakichkolwiek problemów technicznych, należy pisać do Supportu.
    Jesli robicie bacupy dostatecznie czesto , to ja w tym przypadku zamiast czekac diabli wiedza ile wolalbym to , bo moglbym choc grac , bo ludzie nie siedza tu tylko po to by czekac bo moze naprawimy , tylko dla rozrywki . Mnie jeszcze ten problem nie dosiegnal , ale kto wie co sie wydarzy , skoro niby naprawione - a ciagle sie ludziom przydarza. Za to juz dosc dlugo czekam na wyjasnienie sprawy znikajacych monet i nie mam do dzis konkretnej odpowiedzi , a monety znikaja . Wolalbym by moje konto cofnieto o kilka dni , niz czekac miesiac badz 2 na to by najprawdopodobniej napisano mi ze nic juz sie nie da zrobic i moge tylko poprosic o reset konta. I oby to byl tylko miesiac czekania .

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Barlog111, proszę spróbować zalogować się do gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    na reszcie zaczęła gra mi działać, aczkolwiek może nie do końca tak jak powinna bo w tej ostatniej przygodzie to się zawiesiła zaginął mi generał z 755 jednostkami. ;D bo w limicie populacji pisze że mam maksa i liczność wojska jest odmienna do ich stanu na mojej wyspie, no i zarówno mam jednego generała mniej niż przed tymi małymi błędami jakie mnie napotkały na drodze. ;D

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Od wczoraj po zalogowaniu i kliknieciu na przycisk graj pasek postepu na obrazku z dynią dochodzi do 3/4 długości i koniec ładowania nie wchodzi do gry. W czym problem coś na serwerze ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Holly Hallowen, działa mi konto!, BB_Xaar dzieki za wsparcie i odwiedzenie od resetu.

Pozdrawiam

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów