Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 61

Wątek: "obszar serwera uszkodzony" - czy komuś support naprawił ten problem?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar zrobisz coś w mojej sprawie co wcześniej pisałem ? ;>

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bambeq77, jeśli jednostki nie wrócą w ten czwartek (po konserwacji), bardzo proszę napisać do Supportu. Mogę zapewnić, że jednostki na pewno wrócą, jeśli nie po konserwacji, to zostaną przywrócone ręcznie przez Support.

W związku z powyższym, proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja wdepnąłem w to g..no.... rozpocząłem przygodę i wiszę....Czy gdzies było ostrzeżenie by nie zaczynac przygód?

Skoro problem był znany przez BB i nic nie zrobiono by przynajmniej ostrzec resztę jeszcze nie umoczonych graczy to jak ja mam to rozumieć ?

Jeżeli zdarzy się tak, że stracę konto z powodu świadomego działania BB to uznam to za oszustwo... tak jak to interpretuje KPK

Serwer
    Nowa Ziemia
    grzechowski, mogę już teraz zapewnić, że nie stracisz ani konta ani jednostek - wystarczy po prostu poczekać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar, Ok nie ma sprawy. i tak już trochę czasu czekam na nie, więc nic mi nie zaszkodzi jeszcze parę dni poczekać. Teraz przynajmniej ze świadomością że niedługo w końcu już będą w ten czy inny sposób.

pozdrawiam.

PS. przypominam że i z jednostkami zbłądził jeden z generałów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dzięki wielkie za ogarnięcie moich jednostek, bądź co bądź może nie do końca w odpowiednich ilościach, ale ważne że już wszystko z tym związane gra. Jedynie brak mi jeszcze tego 3 zbłąkanego w tamtej przygodzie generała. Liczę na równie sprawną poprawkę na moim koncie z tym związaną, co bym już w pełni mógł przystąpić do wykonywania przygód.

REP_2
    mam ten sam blad =/ najpierw nie moglem wejsc w przygode ,ale teraz po 2dniach po zalogowaniu do serwera odrazu mnie wyrzuca spowrotem ... przygoda przepadla ... ciekawe czy odzyskam wojsko ... pozatym wioska popada w ruine ... co to ma byc !!!!

Serwer
    Nowa Ziemia
    REP_2, tego typu problemy należy zgłaszać bezpośrednio do Supportu - nikt ze wsparcia technicznego nie monitoruje tego działu na forum:
    Jak skontaktować się z Supportem?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam!
    W dniu dzisiejszym dołączyłem do grona osób z "zablokowanym kontem". W czasie gry wyrzuciło mnie z konta, po próbie zalogowania pojawił się komunikat z błędem "Obszar serwera uszkodzony" . Sprawę zgłosiłem do supportu i zaczynam z tego, co przeczytałem "długie czekanie" na powrót do gry.
    Proszę osoby, którym udało się odzyskać dostęp do konta, o podanie czasu ile trwało przywrócenie dostępu do konta.

Pozdrawiam

REP_2
    wlasnie przed chwila odzyskalem sprawnosc =) przygoda wykonana wojsko wraca do zamku wszystko jest ok

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów