BB_xaar zrobisz coś w mojej sprawie co wcześniej pisałem ? ;>
BB_xaar zrobisz coś w mojej sprawie co wcześniej pisałem ? ;>
Bambeq77, jeśli jednostki nie wrócą w ten czwartek (po konserwacji), bardzo proszę napisać do Supportu. Mogę zapewnić, że jednostki na pewno wrócą, jeśli nie po konserwacji, to zostaną przywrócone ręcznie przez Support.
W związku z powyższym, proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
Ja wdepnąłem w to g..no.... rozpocząłem przygodę i wiszę....Czy gdzies było ostrzeżenie by nie zaczynac przygód?
Skoro problem był znany przez BB i nic nie zrobiono by przynajmniej ostrzec resztę jeszcze nie umoczonych graczy to jak ja mam to rozumieć ?
Jeżeli zdarzy się tak, że stracę konto z powodu świadomego działania BB to uznam to za oszustwo... tak jak to interpretuje KPK
grzechowski, mogę już teraz zapewnić, że nie stracisz ani konta ani jednostek - wystarczy po prostu poczekać.![]()
BB_xaar, Ok nie ma sprawy.i tak już trochę czasu czekam na nie, więc nic mi nie zaszkodzi jeszcze parę dni poczekać. Teraz przynajmniej ze świadomością że niedługo w końcu już będą w ten czy inny sposób.
pozdrawiam.
PS. przypominam że i z jednostkami zbłądził jeden z generałów.
Dzięki wielkie za ogarnięcie moich jednostek, bądź co bądź może nie do końca w odpowiednich ilościach, ale ważne że już wszystko z tym związane gra. Jedynie brak mi jeszcze tego 3 zbłąkanego w tamtej przygodzie generała. Liczę na równie sprawną poprawkę na moim koncie z tym związaną, co bym już w pełni mógł przystąpić do wykonywania przygód.![]()
mam ten sam blad =/ najpierw nie moglem wejsc w przygode ,ale teraz po 2dniach po zalogowaniu do serwera odrazu mnie wyrzuca spowrotem ... przygoda przepadla ... ciekawe czy odzyskam wojsko ... pozatym wioska popada w ruine ... co to ma byc !!!!
REP_2, tego typu problemy należy zgłaszać bezpośrednio do Supportu - nikt ze wsparcia technicznego nie monitoruje tego działu na forum:
Jak skontaktować się z Supportem?
Witam!
W dniu dzisiejszym dołączyłem do grona osób z "zablokowanym kontem". W czasie gry wyrzuciło mnie z konta, po próbie zalogowania pojawił się komunikat z błędem "Obszar serwera uszkodzony". Sprawę zgłosiłem do supportu i zaczynam z tego, co przeczytałem "długie czekanie" na powrót do gry.
Proszę osoby, którym udało się odzyskać dostęp do konta, o podanie czasu ile trwało przywrócenie dostępu do konta.
Pozdrawiam
wlasnie przed chwila odzyskalem sprawnosc =) przygoda wykonana wojsko wraca do zamku wszystko jest ok