Witam,
Problem polega na tym, że wystawiłem ofertę kusze za młyn wodny i doszła do skutku ale nie posiadam młyna a kuszy też nie ma w magazynie. Teraz bym chciał aby ktoś z pomocy mi pomógł to naprawić tak abym dostał młyn lub odzyskał kusze.
Witam,
Problem polega na tym, że wystawiłem ofertę kusze za młyn wodny i doszła do skutku ale nie posiadam młyna a kuszy też nie ma w magazynie. Teraz bym chciał aby ktoś z pomocy mi pomógł to naprawić tak abym dostał młyn lub odzyskał kusze.
Hmm, czyżby kolejny opisany już w innym wątku handel widmem ? Kolego nie masz szans jak kupiłeś widmo.
i to panowie w takiej firmy zostawią to bez żadnego wyjaśnienia, to tylko zniechęca do gry, a powstaje wiele podobnych gier na które można się przesiąść. Jak będzie tak dalej to ludzie będą rezygnować i pieniążki też będą mniejsze![]()
U mnie podobny problem :
Wystawiłem miecze stali 500 sztuk za 220 monet 4x
Nie mam ani mieczy ani monet.
Kilka dni temu podobna sytuacja była z rudą tytanu lecz w tym przypadku 3 oferty sprzedałem za monety a tylko jedna została połknięta przez grę. 500 rudy tytanu poszło w niebyt.
Miecze już widzę na handlu ale rudy tytanu nie zobaczyłem już u siebie:
![]()
leque jesli dobrze widzę to sprzedałęś tytan za rudę złota więc nic dziwnego że nie widzisz ani tyteany ani mieczy...
Surowce nie znikają, po prostu odświeżenie ilości dóbr w magazynie odbywa się z opóźnieniem - jeśli przelogowanie się nie pomaga (a oferta została zrealizowana/anulowana), należy zgłosić się do Supportu.
Korzystając z okazji: o problemie z odświeżaniem historii transakcji już wiemy.
Przelogowanie sie nie pomaga, znikają surowce i zapłata za nie.
Raz miałem taką sytuację, że monety za towar dotarły do mnie dopiero na drugi dzień. Też byłem pewien, że wystawione konie wyparowały - zniknęły z zakładki "sprzedaż", ale w historii słowa nie było o tym, że ktoś je kupił, nawet po relogu, oczywiście zapłaty na koncie brak. Już nie miałem czasu się z tym bawić, ale na drugi dzień loguję się i od razu dostałem powiadomienie, że sprzedałem partie i monety wpłynęły. Nie wiem, może miałem szczęście, a może trzeba te 24 godziny odczekać
Co by nie mówić o starym handlu, to jednak miał jedną, podstawową zaletę: był niezawodny. Nowy jest jak pudełko czekoladek, klikasz i nigdy nie wiesz, na co trafisz - kręcącą się w nieskończoność klepsydrę, schrzanione sortowanie, towary trafiające do limbo, oferty-widmo (prawdziwa zgroza) itd., itp. Zastanawiam się, czy ktokolwiek to gruntownie przetestował i nie mam tu na myśli tsotesting.com.
Zabawne jest to, że jak chce sprzedać coś z budynków specjalnych to mam 1 obiekt ale jak klikam to mi nie wyświetla??? (pewnie to ten zagubiony młyn) więc ja się pytam co robią panowie z pomocy. Napisałem do supportu ale widzę, że są bardzo wciągnięci grą, że nie maja czasu odpowiedzieć.