A mi dzisiaj studnia sama wyschła i wróciła do menu gwiazdy ...... chyba jestem wybrańcemUstawiłem ją ponownie i od ok 6h działa!
A mi dzisiaj studnia sama wyschła i wróciła do menu gwiazdy ...... chyba jestem wybrańcemUstawiłem ją ponownie i od ok 6h działa!
BB_xaar
A czy ten błąd jest/był naprawdę aż taki poważny dla BB?
Koszt jednej studni, która i tak tylko w promilach zaspokaja potrzeby osady, w stosunku do osiągniętego efektu marketingowego dla BB, jest żaden.
Ludziska dostali gift i cieszyli się nim jak zabawką.
Teraz dziwną decyzją o skasowaniu takiej pierdoły, BB osiągnęło efekt całkowicie odmienny. Zamiast przyjemnej atmosferki zrobił się niepotrzebny kwas.
Może o to chodziło ???
pozdrawiam,
Studnia bez dna jest od 50 lvl-u, studnia artezyjska jednorazowo 95 klejnotów to chyba przesada, to, że wracała, było ok chyba na tym polega akt własności, że nie trzeba co chwilę kupować, no cóż..
Dlaczego studnia nadal działa jednych, a u innych nie ??
Proszę o wytłumaczenie.
nikt ci nie odpowie na te pytanie bo sami nie wiedza ,wysli im esemesa z kasa to może coś powiedzą he he po prostu żałosne ta gra się ładuje jak moja babcia co ma 80 lat jak ma wejść do samochodu tez muszę czekać bardzo długo aż wejdzie oczywiście nie obrażam babcie tylko was odpowiedzialnych za ta grę.
Fabii ja jednak oczekuję odpowiedzi. Gdyby ktoś mi napisał nie ogarniamy tego... szukamy - ok. Jednak czytam zapewnienia o ZLIKWIDOWANYM błędzie i trafia mnie powoli !!!! Bo to bzdury. Więc ponawiam pytanie.
Wymiękam
po dzisiejszej przerwie technicznej nagle studnia artezyjska wróciła do gwiazdy! szok... jesteście przezabawni w swojej niekompetencji i bałaganie![]()
Moja studnia też wróciła, bardzo sie cieszę i fajnie!
wrócila ale pewnie jak ja postawisz to nie wróci
tak wiec mozesz ja trzymac w gwiazdce albo postawic i zastopowac aby cieszyc oko nią
Dam znać jak się wyczerpie , gdzie tym razem się pojawi, albo nie pojawijuż mnie nic nie zdziwi.