Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: strata studni

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    brawa...brawa,,,brawa... jako kroliki doswiadczalne dostalismy uwaga:15 wirtualnych monet(tyle kosztuje 6k wody)!jako rekompensate dostalismy uwaga: kosz egzotyczny! co teraz dostaniemy?az sie boje xaar dla Twojej swiadomosci: jesli ktos pracuje to niestety nie moze w ta gre grac!jak wraca z pracy lagi,rano przed praca brak czasu,przed polnoca lagi mniejsze,ale trza isc spac bo rano do pracy! w weekendy jesli wolne od pracy to zapomnij o graniu nawet od rana!jak dlugo jeszcze? czy Ty jako ten od informowania tez dostajesz odpowiedz o ciasteczkach?kogo informujesz?bo jesli nasz support to ok nie ma co sie dziwic!Moze w koncu pokazesz,ze nosisz to cos miedzy... i rykniesz gdzie trzeba bo to co sie ostatnio dzieje to juz nie kpina z graczy a wrecz chamstwo!Twoje wyjasnienia na temat lagow sa takie: "lagi sa z powodowane bardzo duza liczba graczy w tym samym czasie...itp" nosz do jasnej ciasnej,alez Ameryke odkryles no no tyle to my wiemy od samego poczatku_nas interesuje co jest w tej kwestii robione i kiedy bedzie juz nawet slowo "normalnie" tu nie pasuje,wiec kiedy bedziemy mogli w ogole grac?jutro event i ide o zaklad z Toba,ze powstana na ten temat nowe posty...i bynajmniej nie z powodu zachwytu.Nowy handel testowany przez miesiac i jest ponoc ok,wiec sie pytam,dlaczego ma mase bledow?Czy BB przewiduje prezenty (nie znikajace) dla nas jako testerow?Pytan jest od groma a odpowiedzi z reguly dwie 1.ciasteczka 2.napisz do supportu podpowiem Tobie,ze za nim pisze do supportu to wpierw robie to o czym wiem,ze zostane w odpowiedzi natomiast co do Twojej drugiej odpowiedzi to sie pytamo co mam pisac?zeby otrzymac odpowiedz no1?i tak w kolo macieja_tydzien za tygodniem uplywa,reklama w TV sobie leci,ludzie sobie pisza na forum az im sie znudzi i zakoncza,przyjda nowi nieswiadomi znow zakupia klejnoty,a za rok otrzymamy info,ze gra zostaje zamnkieta! najzabawniejsze jest to,ze bledy ktore sa na korzysc graczy potraficie naprawic dosc szybko zebyscie kurcze tak szybko dzialali na nasza korzysc!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    W przeszłości informowałem (i to wiele razy, w różnych tematach), że działanie studni pochodzącej z testów jest nieprawidłowe i zostanie naprawione.
    To zostało naprawione ? Czy Zostanie naprawione ?

Skoro niby zostało naprawione, to dlaczego jednym studnia wraca do menu gwiazdy a innym nie ? Jakieś losowanie było tych którym "zostało naprawione" i tych którzy "jeszcze mogą się cieszyć Waszym błędem przy przydzielaniu nagrody za pomoc w testach" ? No bez żartów...
    Biorąc pod uwagę Twoje stanowisko powinieneś chyba bardziej konkretnie i przede wszystkim prawidłowo ( po sprawdzeniu wszystkich szczegółów) udzielać odpowiedzi na pytania tutaj zadawane.

Twoja postawa jest krótko mówić nieprofesjonalna, niestety nie tylko Twoja i dlatego z każdym dniem z grą jest więcej problemów niż przyjemności z gry.
    Ale przecież nie chodzi o żaden profesjonalizm, a jedynie kolejne kupione diamenty na studnie, w której jest całe 6k wody, co jak ktoś napisał w porywach kosztuje 15 monet na handlu .

Ja bym się ze wstydu pod ziemię zapadł gdybym w swojej pracy Klientom musiał wciskać taką ciemnotę. Ale co kto lubi...
    Ostatnio edytowane przez Qlcikriu ; 10.10.2012 o 23:32

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    no to fakt odemnie z gildi kolega na pisał ze odzyskał studnie ja zas nie to jak to jest??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ze studniami to podobno jest tak ze jak ja zburzysz przed wyczerpaniem to wraca- tak mialy osoby w mojej gildii.
    Na czacie znowu ktos naspisal ze ja odzyskal po zburzeniu ruin wykoszystanej studnii
    Mi po zburzeniu ruin studni nie wrociła - tak wiec nie wiem jak jest naprawde - ale w tej grze wszystko jest mozliwe
    pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    z ciekawosci wlasnie sprawdzilem,
    skasowalem i wrocila do menu,
    to tyle w temacie waszego naprawionego bledu, sami nie wiecie co z ta gra robicie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Lavena, podczas przesyłania studni za testy, został do niej przypisany nieprawidłowy atrybut - stąd ta gwiazda i wracanie do menu gwiazdy. To błąd.

fabii, żadna studnia (nie ważne czy za testy, czy wybudowana, czy zakupiona w Sklepie) nie powinna wracać do menu gwiazdy po jej wyburzeniu/wyeksploatowaniu.
    Ależ ja to rozumiem doskonale.... był błędnie przypisany - OK. Jednak za błędy ponosi się konsekwencje. Za błędnie przypisany atrybut w postaci gwiazdy powinien odpowiedzieć ten kto do tego dopuścił, a ja i tysiące szarych graczy powinniśmy się z tego cieszyć.

Porównując... kupimy coś bardzo okazyjnie, cieszymy się tym i po kilku miesiącach przychodzi do nas sprzedawca i żąda zwrotu - bo się pomylił...
    Hmmmmm... nie w tym przypadku nie żąda... wdziera się i po prostu zabiera.

Przepraszam za porównanie, ale ja taka okradziona się czuję. I nie chodzi o tą jedną studnię... chodzi o podejście do gracza.
    Byłoby w porządku gdyby rozsyłano w przypadku takich sytuacji priva do graczy. Proszę uwierzyć, że każdy byłby bardziej wyrozumiały.

P.s. jak wytłumaczyć, że do niektórych wraca studnia (pisałam o tym wczoraj do supportu również - zero odpowiedzi ?? jak wytłumaczyć, że ludziom silosy znikają ??
    Ostatnio edytowane przez Lavena ; 11.10.2012 o 21:22

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    xaar jak widzisz nie mylilem sie co do nowych tematow po wprowadzeniu eventu!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie ciekawie było (do wczoraj ) ze studnią, którą dostałem jako prezent. Zburzyłem ją i wróciła do menu gwiazdy. Następnie chciałem dać ją na handel i wtedy znikła. Tzn. w menu gwiazdy była szara ikonka i cyfra zero, a na handlu też jej nie było po wystawieniu ofki za monety. Po relogu słuch o niej zaginął - nigdzie jej już nie było... Bye bye - studnio!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mi znikła dzisiaj i też nie jestem pocieszony, kompel na moim serwerze ma ja dalej. Dochodze do wniosku ze dalsze inwestowanie w te gre nie ma senu !

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi także wyczerpała sie i znikła, trudno nie bede po niej płakał

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów