Witam. Wy to chyba sobie robicie jakieś jaja. Pisałem 4.10 do supportu ze mam problem z wejściem do przygody OB u kolegi. Dostałem odpowiedź która mnie nieusatysfakcjonowała, kto mi odda zasoby które obecnie tracę?
Problem nadal jest i to jaki a odpowiedzi zero!!!! Nie mogę wejść do gry wyskakuje błąd "Obszar serwera uszkodzony prosimy spróbować ponownie" ile można próbować? Pytam się co WY tam robicie za co dostajecie kasę i za co wam tam płacą bo chyba nie za toby pomagać graczom tylko przyjść wypić kawkę dać parę banów na globalu i potem wio do domu. Weźcie się w końcu za robotę i naprawcie konto bym mógł spokojnie grać i się nie stresować.I jeszcze jedno nie interesuje mnie odpowiedź że konto zostanie naprawione podczas najbliższej przerwy technicznej macie je naprawić. Władowałem w to konto kasę prawdziwą nie wirtualną jak mi ją oddacie i czas który zmarnowałem dla tej gry (około 6 miesięcy) możecie mnie wywalić i wykasować moje konto. A jak nie to sprawę oddam do Sądu, ciekawi mnie tylko to ile głów poleci u was tam w firmie i jaką zajefajną reklamę dostanie BB i Ubisoft. Zapłaciłem więc wymagam. Barlog111