Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 69

Wątek: niewidzialny silos i mlyn w gwiezdzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    dołącze swój problem z silosem
    Dziś rano kupiłem na handlu silos za granit.
    wystawiłem oferte zakupu, ktoś ją zaakceptował i ...granit pobrało silos nie pojawił się w gwieździe.
    Napisałem do supportu ... może dostane ten silos ...
    po przeczytaniu postów na ten temat może ktoś mi sprzedał silos widmo ... sam nie wiem ...
    zobaczymy co support odpowie

Właśnie sprawdziłem ... sprzedać silosa nie mogę ale kupić za niego tak ... silos widmo ... wychodzi na to że warto kupować tylko wystawione silosy a nie wystawiac ofert na zakup.

właśnie znikneła transakcja z historii zakupów miałem nadzieje że support tak szybko zadziałał jednak granitu też nie ma
    czekam ... dalej

Pozdrawiam
    Paweł& kacper97
    Ostatnio edytowane przez kacper97 ; 04.11.2012 o 16:38 Powód: spr. handlu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Podobnie mam ze studnią artezyjską... Wcięło z gwiazdy, ale sprzedać na handlu mogę...

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam niewidzialny mysliwiec w gwiezdzie tylko nie wiem gdzie on dokladnie jest bo jest niewidzialny

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Canterinus Zobacz posta
    Podobnie mam ze studnią artezyjską... Wcięło z gwiazdy, ale sprzedać na handlu mogę...
    Akurat to normalne

kacper97 jakbyś czesciej zagladał tu to byś wiedział ze akurat teraz kupowanie budynkow na handlu jest bardzo ryzykowne, bo kilka osób juz przed tym przestrzegało aby sie wstrzymac do momentu aż fix'na handel

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Akurat to normalne

kacper97 jakbyś czesciej zagladał tu to byś wiedział ze akurat teraz kupowanie budynkow na handlu jest bardzo ryzykowne, bo kilka osób juz przed tym przestrzegało aby sie wstrzymac do momentu aż fix'na handel
    Może i masz rację ale skoro wszyscy to wiedzą wystarczy dać taką informację podczas logowania ... tam czytam wszystko ...na forum czasem brak mi czasu
    Kupiłem drugi silos wystawiony na handlu i problemu nie było ... trafiłem chyba na mało uczciwego sprzedawce .... trudno ... granit nie monety zdobęde następny w przygodach ... byle skasowali mi silos widmo z gwiazdy .... nie chciałbym przypadkiem kogoś tak samo skrzywdzić...
    Poczekam co support w tej sprawie zrobi

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nadal brak odpowiedzi z supportu z piątku rano - kiedy będzie zwrot młyna wodnego lub jego naprawieniu bo w gwiazdce nie widać ale mogę dalej opchnąć tylko mam zasady więc czekam kiedy support naprawi budynek !!!!

Doczekamy się? bo nie tylko ja czekam ...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dziś kupiłem na handlu młyn wodny i w gwieździe pusto, wystawić na handlu też nie mogę..
    Napisałem do Supportu, mam nadzieję że odzyskam stracone monety bądź młyn wodny.

Mam nadzieję tylko, że młyn/monety nie przepadną na amen, bo to byłoby wielce nie fair ze strony supportu.
    Ostatnio edytowane przez Slyboots ; 05.11.2012 o 18:27

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    pare dni temu - wystawilem dynie za silos ... ktos klepnal - ma dynie - ja nie mam silosu ... nyndza ... support milczy ....

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Minęło juz kilka dni od kiedy zgłosiłem problem do supportu i brak odpowiedzi jakiejkolwiek.

Nie mam ani młynu wodnego ani monet, a 3100 monet w tej grze to sporo. Nawet jeśli oddadzą mi monety/młyn za miesiąc to i tak już jestem na tym bardzo stratny.
    Przez tyle czasu mógłbym zainwestować monety w co innego i pomnożyć ich ilość, bądź oszczędzić surowce z budowy studni zastępujących młyn. Rozumiem jeszcze jakby była jakaś informacja, ze za kilka dni młyn wróci to okey, ale brak odpowiedzi to po prostu lekcewarzenie graczy, a problem techniczny naraża ich na straty.

Moim zdaniem to nieprofesjonalne.

Początkujący Osadnik Awatar Slawek857
    Serwer
    Czarci Gaj
    A zaglądaliście do spamu na poczcie ja wczoraj dostałem odpowiedź od technical.support@thesettlersonline.pl :

"Witaj Slawek857,

Ile kupił tych dyń? Czy po przelogowaniu budynek nie pojawił się?

Pozdrawiam,
    Aleksander
    Zespół The Settlers Online

Dzis o 15 dostałem 500 dyń w wiadomości napisali bluebyte daje ci prezent 500 dyń
    Dzieki support

---------------------------------------------------
    http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie "
    Ostatnio edytowane przez Slawek857 ; 08.11.2012 o 16:03 Powód: PS

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów