Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 69

Wątek: niewidzialny silos i mlyn w gwiezdzie

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem z "niewidzialnymi" przedmiotami/obiektami nadal jest analizowany - gdy dowiem się czegoś nowego na ten temat, od razu Was o tym poinformuję.

Podczas dzisiejszej konserwacji uruchomimy skrypt, który powinien ostatecznie rozwiązać problem z przygodami (zbyt wielu uczestników).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widze, ze problem kupna niewidzialnych przedmiotow nie jest tylko moim problemem. Jezeli da sie w taki sposob oszukiwac ludzi, to ten system handlu jest do luchtu. Ja teoretycznie kupilam mlyn wodny, ktorego NIE MAM. Nie wierze, ze te osoby nie wiedza, ze tak sie da robic.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Agnetha Zobacz posta
    Widze, ze problem kupna niewidzialnych przedmiotow nie jest tylko moim problemem. Jezeli da sie w taki sposob oszukiwac ludzi, to ten system handlu jest do luchtu. Ja teoretycznie kupilam mlyn wodny, ktorego NIE MAM. Nie wierze, ze te osoby nie wiedza, ze tak sie da robic.
    To jest powszechny problem, niestety jedyne co pozostaje to czekać. Ja czekam na swój wyburzony silos i rezydencje kupioną na handlu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez bolciu Zobacz posta
    widzę że coś z tymi młynami i silosami się dzieje - ja już pisałem w innym wątku o zbliżonym problemie - wysłałem ziomkowi ofke a on w tym samym czasie wysłał identyczną do mnie - w tym momencie z mojego konta zeszło 3k monet, a z konta kolegi młyn wodny. Gdy ofka przyszła nie miałem czym za nią zapłacić bo przecież kase wysłałem w swojej ofce, więc odrzuciłem. Kolega zrobił to samo, bo fizycznie młyna nie posiadał ponieważ wysłał go już do mnie. Jemu młyn wrócił, ale mi 3k monet już nie. Relog nie pomaga, monet nie ma i nie wiem co dalej. Szkoda trochę
    Muszę tu pochwalić support za pozytywne załatwienie mojej sprawy. W sumie mało kto pisze że support pomógł, więc ja mogę byc dowodem na to że pomaga

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja po blisko dwutygodniowej batalii, prosbach, grozbach uzyskalem rekompensate. Chwalic nie ma ich za co, gdyby rozwiazanie trwalo dzien lub maksymalnie dwa mozna by bylo napisac dobre slowo.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja mam niewidzialny silos po zgłoszeniu po 2 dniach roboczych dostałem zwrot kosztów (w piątek zgłosiłem a w poniedziałek dostałem rekompensate) mimo wszystko nie widzialny silos ciągle mam to znaczy moge go sprzedać ale go nie widać :-)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    widma nadal istnieją. Przed chwilą mi sprzedano widmowy młyn wodny

Na jakiego maila zgłosić bo widzę że kilku z was uratowali i naprawili a np kolega z gildii czeka już 3 tygodnie i zero reakcji.
    [10:02] Piekarz: ja to zglosilem 3 tyg temu i cisza.....

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja pisałem przez formularz na stronie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nadal to samo, monety zniknęły młyna nie ma

Początkujący Osadnik Awatar loczek23
    Serwer
    Kolonia
    Witam wszystkich- ja kupiłam dziś rano na handlu przygodę mroczni kapłani za dynie
    -dynie pobrało a przygody nie mam!

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów