Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 100

Wątek: lagi na serwerze lub sam nie wiem już co

Osadnik Awatar Andre_NH
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam,

maila swojego kieruje do BB_xaar

problem jest znany, ale...
    chciałbym zgłosić problem z moją przygodą Czarni Rycerze. Otóż podczas gry “wprosiło” mi się automatycznie pięć osób do przygody, których nie zapraszałem. No bo i jak mozna zaprosić 5 osób? Co więcej, po wejściu na wyspę przygody zobaczyłem, że wszystko jest zdobyte. Mało tego, ja tej przygody nie mogę nawet anulować, choć ją zainicjowałem.

Bardzo proszę o pomoc i potraktowanie sprawy poważnie, gdyż jestem stratny 1800 monet, które zapłaciłem za tą przygodę w Kantorze Handlowym.

Czekam na pomoc i rozwiązanie problemu. W załączeniu przesyłam screeny dokumentujące to, o czym piszę.
    Chciałbym podkreślić, że aktualnie jestem zablokowany w zakresie robienia przygód!!!

Pozdrawiam,
    AnTurek

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    [19:24] MOD_Soliren: wczoraj był bunt i posypało się kilkadziesiąt permów, będzie miało towarzystwo zabawę przy odwoływaniu się do supportu

muszę przyznać, że ta wypowiedz to jest kpina w ustach moderatora nie tylko z użytkowników ale również z BlueByte, którego przedstawicielem jest moderator. Kpina i zerowy szacunek dla użytkownika. Czy to jest również oficjalne stanowisko BlueByte ? Wygląda na to, że tak . Bo Moderator jest "zbrojnym ramieniem BlueByte" , funkcję tą powierzyło mu Blue Byte i Blue Byte ponosi pełną odpowiedzialność za jego stosunek do użytkowników. A ten jest poniżej wszelkiej krytyki !
    Ostatnio edytowane przez de_vile ; 13.10.2012 o 19:34

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    a to ........ jeden

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez de_vile Zobacz posta
    [19:24] MOD_Soliren: wczoraj był bunt i posypało się kilkadziesiąt permów, będzie miało towarzystwo zabawę przy odwoływaniu się do supportu
    ja nie będę pisał do suportu z płaczem o odbanowanie informuję tego moda, że będę pisał ja i mam nadzieje że nie tylko ja żeby został odwołany osoba na takim stanowisku nie powinna przyjmować osoby z zaburzeniami oceny sytuacji. MOD_Soliren jest osobą wykorzystującą swoją funkcję w celu znęcaniu się nad graczami i ich molestowani wykorzystując swoje możliwości jakie daje funkcja moda.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez de_vile Zobacz posta

muszę przyznać, że ta wypowiedz to jest kpina w ustach moderatora nie tylko z użytkowników ale również z BlueByte, którego przedstawicielem jest moderator. Kpina i zerowy szacunek dla użytkownika. Czy to jest również oficjalne stanowisko BlueByte ? Wygląda na to, że tak . Bo Moderator jest "zbrojnym ramieniem BlueByte" , funkcję tą powierzyło mu Blue Byte i Blue Byte ponosi pełną odpowiedzialność za jego stosunek do użytkowników. A ten jest poniżej wszelkiej krytyki !
    Taki ktoś jak soliren nie powinien być moderatorem bo gdzieś ma wszystkich dookoła. Rozdał kilkadziesiąt permbanów a jako powód zbanowania podał swoje IQ.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wczoraj z informacji które mam jedna osoba ode mnie z gildi dostała bana za pisanie gwarą ( ślązak ) ... to już jest dyskryminacja i rasizm.

Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie to zgłosić do prokuratury.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    10 minut temu (słownie: dziesięć minut temu) rzuciłem premie na 15 swoich budynków. Ciągle czekam na reakcję gry aby spokojnie się wylogować.

Widzę, że już nawet moderatorzy nie wklejają zapewnień o nadchodzącej poprawie, bo prawdopodobnie sami przestali w nie wierzyć. To wskazywałoby, że zachowali resztki zdrowego rozsądku.

Początkujący Osadnik Awatar miki752012
    Serwer
    Nowy Świat
    BB_xaar - przypominam że czekam na odpowiedź, brak odpowiedzi to też niby jakaś odpowiedź. Najepsze jest to że wystarczyło by z nami uczciwie porozmawiać - i nie było by problemu.
    Pozwolę sobie też zamieścić słowo do Solirena - usunięcie z forum wątku dotyczącego Twojego zachowania wobec innych jest przejawem tchórzostwa, braku obiektywizmu i uczciwości wobec graczy i samej firmy US. Dałeś bany i przez chwilę czujesz się wygrany, ale wiesz my nie przegraliśmy Twoje bany są tylko oznaką Twojej słabości zaproszony do rozmowy nie podjąłeś wyzwania nie przyjąłeś rękawicy a uciekłeś po osłoną nazwy moderator - tylko czy na nią zasługujesz myślę że wiele osób uważa że nie a nasz głos będzie już tylko silniejszy do zobaczenia - jeżeli tylko znajdziesz w sobie dość odwagi żeby odpisać i rozmawiać z ludzmi

BB_xaar - ciągle oddanaw czekaniu
    miki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    miki takie zera jak `soliren` nie podejmują wyzwań tylko banują i usuwają niewygodne tematy z forum. Nie liczyłbym choćby na jeden post od tego kogoś. Z drugiej strony dziwię się, że BB_xaar nie ma odwagi na ustosunkowanie się do sytuacji panującej na `Nowym Świecie`. Przecież jako administrator gry odpowiada za poczynania swoich siepaczy tzn. moderatorów takich jak `soliren`.

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Dzień dobry,

Większość graczy którym nałożyłem blokadę, po odpoczynku została ona zdjęta. Wyjątkiem są osoby które mają problem z zachowaniem kultury osobistej na forum dyskusjnym. Oblokowanie banów wiąże się z prośbą i rozmową jednego z graczy, który wstawił się i poprosił o zmniejszenie kary dla użytkowników biorących udział w akcji o godzinie 20:00 na g7 na serwerze drugim.
    Przypominam że obowiązują tutaj jasne zasady zachowania. Kolejne zachowania mające znamiona buntu, nawoływania do niego oraz zakłócania porządku rozmowy na chat, mogą zakończyć się banem stałym.

Pozdrawiam,
    MOD_Soliren

Cytat za Zasadami Ogólnymi The Settlers Online:

5. Petycje i nawoływania do bojkotu
    Wszelkie odniesienia bądź zachęty do składania petycji lub przeprowadzenia bojkotu będą blokowane w sposób odpowiedni do sytuacji i mogą skutkować czasowym bądź trwałym wykluczeniem bez wcześniejszego powiadomienia.
    Przypomnę także że do składania uwag, pretensji, skarg i odwołań służy formularz kontaktu z supportem, lub email do supportu, ani forum dyskusyjne ani chat wewnątrz gry do tego nie służy, i tworzenie takich wątków lub próba podburzania chatu może zakończyć się czasową lub stałą blokadą.

Dla niecierpliwych dodam że Support pracuje od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nie pracują.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Soliren ; 14.10.2012 o 09:49

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów