Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Problem z ładowaniem gry (po kliknięciu "GRAJ")

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Problem z ładowaniem gry (po kliknięciu "GRAJ")

Mam jeden problem. Kiedy kliknę "GRAJ", zawsze się długo ładuje (oczywiście jak zawsze). Nagle przestaje się ładować. Długo czekam. Odświeżam. Problem się powtarza. I tak jest 2 dni z rzędu. Jestem w serwerze 6. (poz. 17.). Korzystam z Firefoxa. Jak można rozwiązać ten problem? Proszę o jak najpilniejszą odpowiedź.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    jak tak miałem to przeważnie była kombinacja kilku elementów - słaby net + błedy w przeglądarce. wyłącz niepotrzebne obciążenie łącza ( skype gg i inne ściągacze), wyczyśc cache przeglądarki (ctrl+shift+del) i sprubój ponownie. jak nie pomoże sprubój wejsć z innej przeglądarki. do tego przewaznie godziny popołudniowe oraz weekendy generują większy ruch na serwerach czyli więcej ludzi gra - większ obciązenei serwerów a co za tym idzie większe lagi. sprubój się zalogować w nocy / nad ranem - gdy ruch na łączach oraz na serwerach sa najmniejsze. jak Ci się raz uda to potem powinno iść.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jerry1981, prawie miałeś rację. Mam b.słabego neta z t-mobile. Nie mam gg czy ściągacze. Spróbuję jutro przed południem. Czy się uda? Nie wiem.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    miałem tak na orange. zreszta znajomy też tak miewa czasami. trzeba troszkę cierpliwości z tymi gwizdkami i komórek, bo tam jest wolny net w porównaniu do kabla.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam podobny problem i raczej nie jest to związane (przynajmniej w moim przypadku) z siecią. Testowałem na różnych kompach w różnych lokalizacjach gdzie net jest naprawdę bardzo dobry. Generalnie sprowadza się to do tego, że wtyczka flash się zawiesza. Próbowałem nawet na laptopie ją odinstalowywać, instalować ponownie, czyścić cache i inne typowe działania ale nic nie pomaga. Póki co dwie próby kontaktu z supportem nie przyniosły rezultatu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ufffffff.... udało się w końcu
    Chyba admini coś podziałali bo po kolejnym czyszczeniu historii w przeglądarce udało się wejść.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wejść się udało ale gra tnie się niemiłosiernie przy zoom in i zoom out

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Zalogowało się - zalogowało, ale...

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Próbuję na Explorer, chyba nic...