Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Zagubione złoża

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród

Zagubione złoża

Witam, od jakiegoś czasu męczyła mnie myśl że mam jakoś mniej złóż marmuru, lecz nie było to zwykłe złudzenie. Kilka dni temu wyeksploatowałem kopalnię żelaza, i co najlepsze w tym wszystkich Geolog nie potrafi odnaleźć w tym samym miejscu nowego złoża. Sprawdzałem u innych znajomych i oni nie mają takiego problemu i widać u nich normalnie odkryte złoża.

Na Rys. Nr 1 Wskazuję miejsce gdzie geolog nie może odnaleźć złoża.

Na Rys. 1.1 Jest pokazany urywek wyspy u mojego znajomego. I u niego ten problem nie występuje.

Na Rys. 2 widać miejsce w środku wyspy i brakujące złoże żelaza.

Na Rys. 2.2 Ukazany jest fragment wyspy mojego znajomego gdzie ten problem nie występuje.

Rozumiem błędy w nowo wprowadzanych aktualizacjach. Ale żeby Bugi pojawiały się w tak podstawowych rzeczach, to jest to trochę patologiczne zajście spowodowane zaniedbaniem programistów. Nie wysyłam tego do supportu gdyż nie widzę najmniejszego sensu czekać na odpowiedź półtora tygodnia wiedząc że MOD tutaj wypowie się jeszcze dzisiaj a BB zapewne jutro jak nie dzisiaj. Liczę na jakieś sensowne wypowiedzi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to nie zagubione zloze tylko w s1 moze byc 1 kopalnia marmuru a w s5 tylko 2 kopanie zelaza i masz przez to na zmiane
    polecam przeczytac:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...o%C5%9B%C4%87i

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Hah, w ogóle bez sensu, aby były dwa złoża a tylko jedno możliwe do odnalezienia.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    akurat w tych "sektorach" to taki mały psikus :P albo z jednej albo z drugiej strony :P Ale przynajmniej reszta się zgadza :P
    Ostatnio edytowane przez Kylar_Slyterin ; 07.10.2012 o 02:12 Powód: literówka i sójka robi kółka :P

Uprawnienia umieszczania postów