Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 58

Wątek: Błędy w nowym handlu

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez szym89 Zobacz posta
    Czy może ktoś z supportu się wypowie o co tutaj chodzi? Bo najwyraźniej ktoś tu nieźle dał ciała

Cały tam polski to parę osób siedzących twarzą w twarz. Więc nie wygłupiajmy się z tym zgłaszaniem rzeczy które wszyscy czytają na forum. Poza tym jest tu gość – BB_xaar - przekazujący wieści do kolegi po drugiej stronie biurka z napisem support.

To wszystko o czym piszecie zostanie zapewne naprawione przy następnej konserwacji. A co nie przy następnej to przy przy następnej i będzie naprawiane aż do skutku lub do momentu aż skończą się w firmie klejnoty lub zostaną odstrzelone wszystkie jelenie.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez szym89 Zobacz posta
    Czy może ktoś z supportu się wypowie o co tutaj chodzi? Bo najwyraźniej ktoś tu nieźle dał ciała

takie rzeczy chyba można spotkac w pudełkach, aczkolwiek nie jestem na 100% pewien

Osadnik Awatar Ocelot
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mi też wyskakiwał błąd o "niemożności realizacji transakcji".
    Mimo, że po odświeżeniu oferta nadal była aktualna.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Warto by bylo zeby w historii handlu bylo rozroznienie kolorami sprzedano/kupiono - kosmetyka, ale bedzie bardziej klarownie. No i zeby historia byla aktualizowana na bierzaco.

Osadnik Awatar Unkown
    Serwer
    Nowy Świat
    @szym89
    Support się tu nie wypowie, ew. Xaar aka "nie wiem/nie mogę nic"

Polecam zasypać support raportami o błędach niech się ze***ją od nadmiaru wiadomości Nawarzyli sobie piwa, teraz trzeba je wypić, a wy chociaż możecie się zrehabilitować za brak odzewu kiedy jeszcze było można walczyć z planami BB.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    W filtrze surowców oraz w wiadomościach chce się użyć litery 'ą' cały wcześniejszy tekst kasuje się.

Początkujący Odkrywca Awatar ksiaze
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez przemkor Zobacz posta
    - przy filtrach brakuje znacznika "odznacz wszystko/zaznacz wszystko"
    Właśnie tego bardzo brakuje. Jak wchodzę na handel to na ogół interesuje mnie jedna rzecz i muszę prawie wszystko za każdym razem odhaczać.

Cytat Zamieszczone przez Marioos Zobacz posta
    W filtrze surowców oraz w wiadomościach chce się użyć litery 'ą' cały wcześniejszy tekst kasuje się.
    To problem ogólnie w całej grze i nawet na tym forum. Generalnie jest jakiś konflikt z przegladarka chrome w innych przegladarkach nie ma takiego problemu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Do mnie nie trafiły monety za sprzedane przygody ! - Co to k... jest ?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nowy czelendz :d Amba fatima i monet ni ma

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam problem.
    Na pasku w ogóle nie wyskakuje mi zakładka HANDEL już parę razy odświeżałam stronę i zazwyczaj to pomagało, ale od dwóch dni nie działa, poradźcie co mogę zrobić.
    Z góry dziękuje za pomoc.
    Pozdrawiam.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów