Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Błąd z Misjami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Błąd z Misjami

Witam na początku gry zobaczyłem pewny błąd który pozwolił mi ukończyć misje w kilka sekund natomiast nie wiedziałem o co chodzi dziś przez przypadek ponownie to zrobiłem.

Problem polega na tym iż gdy posiadamy misje przykładowo Zdobądź 100 kamienia możemy wejść w Magazyn Prowiantu przykładowo zamieniać Deski iglaste na liściaste. Teraz gdy coś dodamy mamy kolejkę, a więc dodaje kamień na marmur oraz to anuluje. Automatycznie oddaje mi surowce i zarazem kończę misje. Domyślam się że tak samo jest z innymi budynkami gdzie idzie coś produkować.

Krótko mówiąc: Jeżeli anuluje proces który kosztował mnie daną ilość surowców, misję biorą to pod uwagę że surowce zostały mi dodane a nie oddane.

Nie wiem jak to prościej wytłumaczyć mam nadzieje że mnie zrozumiecie.

Początkujący Osadnik Awatar tuziia
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja rozumie sama stosuję to od dłuższego czasu też przez przypadek odkryłam tą słodką tajemnicę )

Uprawnienia umieszczania postów