Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: poprawiony widok online w gildii

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Kylar_Slyterin Zobacz posta
    Nie wiem czy ktoś zauważył, ale czasem jak wywala z serwera to chyba na szybko wprowadzają poprawki. Może się mylę :P

Ale mimo wszystko jak widzę Firma BB ma za mało programistów bo gra żetak powiem jest cholernie niedopracowana....

Może nie że za mało programistów. Ale może programistów z niższego pułapu mają za dużo. Ale dodam też coś od siebie, mam jakiś Bug i Geolog nie odnajduje mi jednego złoża marmuru i jednego złoża żelaza. Tak jak nie byłoby w tym miejscu żadnego złoża. A u innych graczy jest normalnie.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 06.10.2012 o 14:26

Osadnik Awatar Miesiączka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Kylar_Slyterin Zobacz posta
    Nie wiem czy ktoś zauważył, ale czasem jak wywala z serwera to chyba na szybko wprowadzają poprawki. Może się mylę :P
    znowu genialne wypowiedz

Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Może nie że za mało programistów. Ale może programistów z niższego pułapu mają za dużo. Ale dodam też coś od siebie, mam jakiś Bug i Geolog nie odnajduje mi jednego złoża marmuru i jednego złoża żelaza. Tak jak nie byłoby w tym miejscu żadnego złoża. A u innych graczy jest normalnie.
    po relogu też tak masz? bo ja po konserwie też tak miałem z kamieniem 3 złoża w s5 były wyeksploatowane wysyłałem geologów i ciągle było że nic nie znaleźli a kumpel do mnie wszedł i mówi ze mam tam kamień zrobiłem relog i nagle 3 złoża się pojawiły

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Miesiączka schodzicie na inny temat! nie robić kwasu i zbędnego spamu! BB się wypowiedział temat powinien zostać zamknięty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów