Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Wątek: Błąd - Połączenie z serwerem zostało zerwane.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Błąd - Połączenie z serwerem zostało zerwane.

Taki temat już był, wiem, ale rozwiązania nie podano.

Wczoraj wszystko chodziło, a dzisiaj na wszystkich przeglądarkach jakie posiadam (Firefox, IE, Safari, Opera, Chrome) pojawia się komunikat: "Połączenie z serwerem zostało zerwane". Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomogło. Łącze nie jest szybkie ale wcześniej problemów nie miałem.
    Java i Flash najnowszy.

Błąd pojawia się tuż po wejściu do gry lub w momencie oczekiwania w kolejce na zalogowanie.
    Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał.

P.S. Jeżeli to komuś pomoże:
    [16:47:59.607] POST http://w06g01.thesettlersonline.pl/GameServer01/amf [HTTP/1.1 400 Bad Request 804ms]
    W tym miejscu wyskakuje informacja o zerwaniu połączenia. Poza tym wszystko działa jak należy.
    Wyczyściłem ciasteczka (w tym żądaniu są przesyłane ciasteczka) ale nic nie pomogło.
    Zastanawia mnie jedno ciasteczko, wprawdzie ID usera przesyłane jest osobno, ale ciasteczko:
    knownUser:{"name":null,"status":true}
    "name" ma być puste?

Konserwacja dopiero jutro, a ja już od rana zalogować się nie mogę...
    Ostatnio edytowane przez Woozie ; 03.10.2012 o 17:05 Powód: Więcej informacji.

Uprawnienia umieszczania postów