Dajcie spokój, jak widzę komentarze supportu czy administracji to mi się polityka kojarzy. Ładnie odpowiedzieć i mieć problem z głowy bo może ktoś zrezygnuje. Już ktoś kiedyś wspomniał, że nawet nie czytają tego co się zgłasza tylko wyłapują jakieś słowo i wklejają pseudoadekwatną. Ostatnio jak pisałem z pytaniem o blokadę konta jednego z członków mojej gildii to w odpowiedzi zablokowali moje konto. Prośba do BB o pomoc skończyła się na odesłaniu do supportu, tego samego który "wszystko wie" ale niczego nie potrafi rozwiązać. Najwyraźniej problem przeciążenia serwera Nowa Ziemia jest rozwiązywany poprzez blokowanie losowych graczy i zniechęcanie reszty. W tej grze od eventu na euro nic się nie dzieje i jest coraz gorzej. Ale najwyraźniej Ubisoft poklepuje Naszych adminów, że jakoś się kręci i "oby tak dalej".
Takie same wątki są pod linkami:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...gowania/page10
http://forum.thesettlersonline.pl/th...-przygodzie-OB
Sytuacja nie jest nowa, ma ją coraz więcej graczy. Zapraszam do lektury owej tragikomedii. Mnie też to spotkało (i conajmniej 4 graczy których znam), nie mogę grać od 13.IX.2012, zaniedługo minie miesiąc. A nasz kochany Support: jest mu przykro, przeprasza, prosi o cierpliwość i nieustannie pracuje nad rozwiazaniem problemu lub doradzają reset konta bo nie wiadomo, czy problem uda się usunać.
Jestem szefową Gildii, mam 44 lvl, władowałam realną kasę (O zgrozo - mogłam tego nie robić), i gram od 9 miesięcy.
Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Nie chce krakać ale jak tak dalej pójdzie to Gra przestanie mieć graczy. A nie sory, będzie miała zapalonych internetowców a oni też będą przeklinać na grę i to bardziej. BB_xaar - wiem, że jesteś tylko od przekazywania informacji wiec proszę przekaz taką informacje :
Przekaż im to co napisałem. A jeśli będą mieli to gdzieś to znaczy że mają w głębokim poważaniu graczy."Drodzy deweloperzy". W związku z tym, że nie traktujecie graczy poważnie i satysfakcjonuje was jedynie zarabianie pieniędzy, to pomyślcie o graczach którzy "inwestują" realną gotówkę bo Ci z powodu mnożących się problemów : lagi, błędy serwera, awarie serwera, itp. Niedługo stracicie sporą część graczy w Polsce. Więc myśląc ekonomicznie - mniej graczy mniej gotówki. Wiec może łaskawie zatrudnijcie dodatkowych programistów i niech wszyscy razem rozwiążą problemy a nie "popijają kawkę i głowią i się i troją jak to i tamto zrobić aby w końcu działało"
Błąd został usunięty mogę kontynuować grę.
mialem to samoale z okradac bogatych,
support z odpowiedzia sie nie pofatygowal a problem naprawil sie po 5 dniach sam,
na cotygodniowej konserwacji serwerow
Witam po przerwie konserwacyjnej, problem dalej nie rozwiązany i pierwszy tydzień eventu na pewno w plecy ;/
Czy u kogoś problem się rozwiązał?
Tym którzy mogą grać składam Gratulacje.
A ja niestety dalej w czarnej ... dziurze. Mam to samo co prawie sprzed miesiąca. Loguję się i ... nie działa.
U mnie tez bez zmian , szkoda nawet slow na to co sie dzieje z ta gra !
A jednak cuda sie zdazaja ! piatek godz15 odpalam i nie wierze wlasnym oczom - jestem na mojej wyspie ! co prawda troche zaniedbana , pelno czerwonych wykrzyknikow ale to moja wyspa ! i nie wywala ! co prawda weteran z kilkoma szlomami i najlepszym wojem nie wrocili z przygody ale moze jeszcze wroca , moze gdzies zabalowali ?
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 14.07.2015 o 20:30
u mnie generałowie i wojsko wróciło - pisz do supportu jak ich nie masz