Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Nie można przybliżyć ekranu kółkiem myszki

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Jewels1 Zobacz posta
    Mi FF śmiga bez problemu, nie rozumiem dlaczego wszyscy na chroma polecają się przenosić. Ale ja za każdym razem przed wyłączeniem lapka (często 2 razy dziennie) czyszczę pamięć, ciasteczka i wszystko co tam się da (nie mój lapek nie mam ochoty żeby mnie ktoś podglądał ) może to ma wpływ. Ten problem tutaj przynajmniej wygląda na problem z cachem wiec może inne też.
    Przeniosłem się na chroma tylko z jednego powodu. W Firefoxie często w settlersach miałem awarie Flashe. A w Chromie jeszcze ani razu. ( i rzadko czyszczę pamięć podręczną :P a tak nic się nie dzieje )

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A, awarie flasha, dzięki. Ja jakoś odpukać, nie miałem takich samych z siebie, tylko 2 razy po przywróceniu jak mi laptop zdechł ale to normalne akurat, to pewnie też zależy od jakiś tam indywidualnych ustawień kto ma jaką wersję czego itd. czyli że nie ma złych rozwiązań tylko takie jakie u kogo działają Dobrze wiedzieć w każdym razie.

grim_reaper
    Cytat Zamieszczone przez Kylar_Slyterin Zobacz posta
    A ty nabijasz posty. Jak popełnię błąd to się przyznaje. A ty od razu z wrzaskiem. Dla mnie koniec tematu. ( Mam nadzieję, ze nie mam Cie w znajomych bo z tobą handlować czy Ci pomagać nie zamierzam.)
    Kylar , wez sie za gre , bo jak na razie to TY nabijasz posty ,od tego lvl nie rosnie , a od dawania rad typu wyczysc to sprawdz tamto to juz mi sie niedobrze robi i wystarczy jak te rady bedzie nam dawal support , nastepnego " madrego " nie trzeba

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów