Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Problem z blokami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Problem z blokami

Ja rozumiem że jest sporo osób grających w setlersów ale dlaczego pokazuje mi że wysyłam armię z blokiem w zdrajcach na ostatni obóz. widzę że jest źle z powodów lagów więc daje odwrót obu armiom i okazuje się że pomimo iż jak wchodzę na obie armie mogę je nawet przenieść w inne miejsce to dochodzi do ataku jednego z generałów i tracę wojsko. DO DUPY z taka grą. Jak się okazuje można grać najwyżej rano jak wszyscy w pracy lub w szkole albo w nocy. To po co my płacimy za tą grę (udoskonalenia diamenty pudełka) skro nawet porządnego serwera nie mogą nam zrobić. Ciekawe że na niemieckim i angielskim jest inaczej i nie ma takich lagów.

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proponuje napisać do Supportu ........ ale Angielskiego bo z Polskiego.......... jeśli dostaniesz odpowiedz to cud. Podobno 280 tys graczy a Support 7 osób
    Więc wiesz...
    Świat milczy, Ty wołaj!
    ”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    do suportu też napisałem i to zanim napisałem tutaj na forum. na razie pisałem 3 razy do suportu i zawsze odpisywali. fakt opóźnienie było 2-3 dniowe ale odpisywali. tylko co z tego że odpiszą jakieś głupoty pewnie bo i tak nic nie zrobią a przecież można by sprawdzić logi, daty, godziny. Albo im się nie chce albo maja to gdzieś bo przecież wszystko i tak chodzi. Życzę im aby w takim razie jechali samochodem i nagle wyskoczył im byk na ulicę. To jest podobna sytuacja też mi wyskoczył byk.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Steelkill, ciekawe statystyki, szkoda tylko, że nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości.

Powtórzę jeszcze raz: w sprawach związanych z polską wersją gry należy pisać do polskiego Supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jak działa support. Ano ma na w d....

Oto odpowiedź:
    Witaj jackmen,

Bardzo nam przykro, ale nie rekompensujemy strat wynikających z bloków. Ponieważ taktyka ta, jest obarczona ogromnym ryzykiem, zbyt wiele elementów musi zadziałać bezbłędnie we właściwym czasie, prawdopodobieństwo porażki jest bardzo duże.
    Zamiast tego zalecamy graczom, pokonywanie wszystkich obozów przeciwnika po kolei. Pozornie jest to bardziej kosztowne, jednak uwzględniając wszystkie przykre "niespodzianki" związane z blokami, w rzeczywistości, pochłania dużo mniej surowców.

Pozdrawiam,
    Aleksander
    Zespół The Settlers Online

Zamiast konkretnie sprawdzić te lagi to wola tak odpowiedzieć bo maja nas konsumentów gdzieś. Nie polecam tej gry i wszystkim opowiem jak traktuje nas BLUBYTE. Więcej nie kupie od nich nic. Żadnej gry, programu a wszystkim będę odradzał.

grim_reaper
    Cytat Zamieszczone przez jackmen Zobacz posta
    Jak działa support. Ano ma na w d....

Oto odpowiedź:
    Witaj jackmen,

Bardzo nam przykro, ale nie rekompensujemy strat wynikających z bloków. Ponieważ taktyka ta, jest obarczona ogromnym ryzykiem, zbyt wiele elementów musi zadziałać bezbłędnie we właściwym czasie, prawdopodobieństwo porażki jest bardzo duże.
    Zamiast tego zalecamy graczom, pokonywanie wszystkich obozów przeciwnika po kolei. Pozornie jest to bardziej kosztowne, jednak uwzględniając wszystkie przykre "niespodzianki" związane z blokami, w rzeczywistości, pochłania dużo mniej surowców.

Pozdrawiam,
    Aleksander
    Zespół The Settlers Online

Zamiast konkretnie sprawdzić te lagi to wola tak odpowiedzieć bo maja nas konsumentów gdzieś. Nie polecam tej gry i wszystkim opowiem jak traktuje nas BLUBYTE. Więcej nie kupie od nich nic. Żadnej gry, programu a wszystkim będę odradzał.
    Podejrzewam ze nawet nie BB tylko polska obsada supportu , bo mam znajomych ktorzy mieli problemy z gra i nasz support mial problem , ale niemcy go rozwiazali . Poprostu chciec - znaczy moc , a niestety polak polakowi wilkiem.

Oczywiscie xaar powinnismy kierowac sie do polskiego supportu , ale po co , uslyszec tradycyjne wyczysc cache i cookies? To troche za malo jak na support , ktory powinien nam faktycznie pomagac.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    i słusznie grim to powiedziałeś maja nas gdzieś bo kasa i tak im spływa a lepiej potakiwać głową i powiedzieć że przecież to nasza wina naszego cache a w ogóle to po co im zawracamy 4 litery. Tylko skoro ta gra jest darmowa to nikt by nie miał pretensji ale nie jest darmowa bo pudełka kosztują a poza tym w sklepie też kupuje się diamenty. A mi chodziło tylko o to że puściłem atak na wiochę a następnie dałem odwrót i armię przeniosłem w inne miejsce. Dało się dało ale okazało się że nie bo przygoda skopana na całego. Dzisiaj miałem w tym samym miejscu powtórkę tego samego. W ZDRAJCACH na koniec nie da się normalnie grać a już bron boże wytykać tego do suportu chyba że do niemieckiego lub angielskiego i tak trzeba robić bo nasi maja to gdzieś i tylko standardowo odpisują, że tak lagi są wiemy o tym już technicy pracują albo wyczyścić proszę cache i ciasteczka. Ciekawe że wcześniej wszystko działało dobrze ale jak unowocześnili to jest super (tylko chyba dla supportu)

Początkujący Osadnik Awatar Afrobabka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Co za beznadziejna odpowiedz. Twoje straty nie byly spowodowane blokiem, bo do niego nie doszlo. Wynikaly tylko i wylacznie z tego, ze opcja 'odwrot' nie zadzialala prawidlowo. Po co ona w takim razie jest, skoro nie dziala?
    Tak na marginesie mi opcja odwrot wczoraj tez nie zadzialala i 120 elitarnych poszlo sie ganiac. I co ciekawe nie bylo to w czasie bloku, bo blokow nie robie... Po prostu ustawilam zle wojsko, szybko sie jednak zorientowalam i dalam odwrot, ale genek mimo wszystko zaatakowal... Zaraz napisze do supportu i ciekawe co mi beda mieli na ten temat do powiedzenia...
    Moj kolega rowniez wczoraj stracil wojsko, bo odwrot nie zadzialal...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Uzycie słowa blok lub nawiązanie do niego spowoduje otrzymanie informacji zwrotnej o tresci podobnej co podana wyżej, trzeba tak ubrac opis w słowa aby "blok" w nim nie wystepował, wtedy jest szansa na jakieś porozumienie.

Uprawnienia umieszczania postów