Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: marmur z kamienia

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    quisel, otwórz sobie magazyn prowiantu, najedź na obrazek marmuru i przeczytaj co tam jest napisane, uważnie, dokładnie wszystko. (Zacytuję Ci żebyś miał łatwiej)

"BLOK MARMURU - Idealny blok marmuru. Zapomniany i porzucony, ten nieszczęsny blok marmuru szuka nowego właściciela i nowego przeznaczenia. Efekt: Użyj na domu władyki, aby dostać 50 szt. Marmur."

Teraz zadanie, masz przygotować taką ilość BLOKÓW MARMURU aby otrzymać 250 szt. marmuru.

Teraz rozumiesz? Masz przygotować w magazynie prowiantu 5 sztuk "przedmiotu" który nazywa się blok marmuru.

To nie jest błędnie sformułowane zdanie tylko efekt tego, że ludzie nie czytają co jest napisane a tylko patrzą na obrazki.
    Ostatnio edytowane przez Jewels1 ; 02.10.2012 o 00:17

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    chyba tobie jedynemu musze przyznać rację.. mimo wszystko treść zadania jest nie jasna.. nie wiem czy miałeś już to zadanie czy nie ale jak do niego dojdziesz to zobaczysz że w zadaniu nie ma nawet słowa o magazynie prowiantu.. szkoda że nie mogę się do niego cofnąć.. i właśnie tylko ten obrazek na to wskazuje

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    tak zgadza sięnie ma napisane o magazynie prowiantu, ale to zadanie jest jednym z kilkunastu, które wprowadzajaCię w grę. chwilęwcześniej wybudowałeś magazyn prowiantu i to zadanie ma na celu nauczyć Cię jak sięz tego magazynu prowiantu korzysta, to że Tobie nie chciało się zobaczyć co i gdzie w nowym budynku jest i jak sięnazywa to chyba nie jest winą ani twórców gry, ani moją... prawda?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Miałem dawno i nie pamiętam co tam było napisane dokładnie ale akurat wiedziałem co to jest blok marmuru więc nie miałem problemu, faktycznie jeśli nic nie ma o magazynie prowiantu a wskoczy nowemu graczowi który jeszcze nie wie gdzie szukać może mieć problem. Ale coś mi się tak majaczy że to w samouczku było a w samouczku na 100% w podpowiedzi jest wszystko napisane, tylko trzeba zjechać na dół suwaczkiem z boku czasem żeby podpowiedź zobaczyć. Chociaż może to dopiero w tym nowym, jeszcze nie wprowadzonym samouczku a nie tu, nie pamiętam, jeżeli tak to będzie

Edit: A czyli dobrze mi się wydawało, to jest w samouczku, no to nie ma zmiłuj, nie uwierzę że nie było słowa o magazynie prowiantu nigdzie w samouczku, po prostu nie doczytałeś, nie zauważyłeś że trzeba przesunąć w dół żeby resztę przeczytać.
    Ostatnio edytowane przez Jewels1 ; 02.10.2012 o 23:21

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Korzystając z okazji warto dodać, że obecnie trwają testy nowego samouczka, dużo bardziej rozbudowanego.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów